Golejada del Jàbac Terrassa davant del Mollet

El Jàbac Terrassa s’ha recuperat de la derrota patida davant del Mataró la setmana passada amb un contundent 4-0 contra el Mollet. En un municipal amb prop de 150 persones, el partit va ser dominat de principi a fi pels egarencs, amb un Mollet que va plantejar un partit basat en defensar-se bé i intentar aprofitar els contra-atacs. Tanmateix, un bon treball d’equilibri en atac va facilitar al Jàbac generar petites aproximacions a l’àrea rival sense patir a darrere. No va ser fins a la mitja hora de partit on una errada important de la línia defensiva del Mollet va permetre a Gerard Del Rio interceptar una pilota i batre al porter. Poc després el mateix Del Rio, millor jugador del partit, va anotar el segon gol gràcies a una pressió intensa.

Abans de finalitzar la primera part, Dani Vigara va haver d’abandonar el terreny de joc en ambulància després d’una caiguda fortuïta en una disputa al mig del camp. El diagnòstic és d’una fisura a una vèrtebra i pressumiblement haurà de descansar un parell de mesos.

A la segona part, el Mollet va modificar el seu sistema de joc per augmentar la seva presència en atac, però el domini del joc va ser cada cop més favorable als locals que van anotar el tercer gol en una falta llançada per Eric Bellón al minut 76′. El darrer gol va ser obra de un penal per Gerard Del Rio, que va anotar així el seu hat-trick en un dels millors partits que se li recorda a Can Jofresa.

Amb aquesta victòria el Jàbac continua en les posicions d’ascens a Divisió d’Honor juntament amb la Damm. En la següent jornada, els egarencs han de visitar la ciutat esportiva Sant Joan Despí per enfrontar-se al Futbol Club Barcelona B, segon classificat.