MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa continuarà a primera divisió l’any 2022

El Club Gimnàstic Terrassa ha garantit la seva continuïtat a primera divisió l’any 2022 després d’una gran competició a la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina. El pavelló del Bon Aire ha acollit aquest passat cap de setmana la fase final de la Lliga, emmarcada dins el conjunt d’activitat de Terrassa ciutat europea de l’esport 2021, que ha reunit més de 150 gimnastes de tot l’Estat i ha comptat amb la presència del president de la Real Federació Espanyola de Gimnasia, Jesús Carballo, del president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March i del regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno. El club ha acabat aquesta última fase final amb molta alegria, ja que ha aconseguit l’objectiu de mantenir la permanència a primera divisió.

En un enfrontament per un lloc a la màxima categoria, el club s’enfrontava a Los Cantos de Alcorcón, equip encapçalat per l’olímpica Roxana Popa, i el Club gimnàstic L’Hospitalet. L’actuació de les egarenques ha estat d’alt nivell, aquest cop amb Clara Navarro com a gimnasta més destacada juntament amb Claudia Villalba (primera i segona millors puntuacions individuals de la competició de promoció), liderant un equip molt cohesionat amb Iris Espigares, Noa González, Noa Granados, Laura Garcia i Vicky Valeros. El pavelló va registrar en la jornada de dissabte matí un gran aforament per seguir l’actuació de les egarenques, i la jornada va finalitzar amb un homenatge a Laura Gamell per part de les seves companyes després de la seva greu lesió en la tercera fase de la competició a Castelló, que la deixarà més d’un any sense poder tornar a competir.

En la jornada de dissabte tarda es va celebrar la gran final, en la qual Les Moreres d’Esplugues van aconseguir el triomf amb una actuació d’altíssim nivell, seguides pel Club Egiba de Manresa en segon lloc i Xelska de Palma de Mallorca tercer. La final es va convertir en un autèntic espectacle gràcies a la conducció del Doctor Flo, com a mestre de cerimònies i l’exhibició de parkour per part de Team Òptim.

Fase final de la Lliga Iberdrola al Club Gimnàstic Terrassa | Miquel Àngel Gamell

En la vessant organitzativa aquesta final constituïa tot un repte per al Gimnàstic Terrassa, doncs la infraestructura i logística va obligar a transformar de dalt a baix el pavelló del Bon Aire, que va acollir més de 700 persones de públic en tot el cap de setmana. Tota la massa social del club s’hi va abocar, mobilitzant-se més de 100 persones entre tots els dies de competició, i la implicació molt directa del personal del Club Natació Terrassa. El balanç és immillorable, i prova d’això són els elogis rebuts per part de les federacions implicades i el comitè organitzador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa