MónTerrassa
Genís Zapater i Sara Sanante, vencedors de la Vallès Drac Race 2019
  • CA
x
Vallès Drac Race 2019 | Marta

Consulta la fotogaleria de la V Vallès Drac Race

El corredor de Matadepera Genís Zapater i Sara Sanante han estat els vencedors de la categoria reina de la V Vallès Drac Race Trail, la prova de 48,5 quilòmetres que recorre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El corredor de l’Ski Club Camprodon ha tancat la prova aquest diumenge amb un temps de 4 hores, 19 minuts i 49 segons. És un temps superior al del vencedor del 2018, Pere Aurell, que va guanyar la prova amb un temps de 4 hores, 13 minuts i 21 segons. A 9 segons del matadeperenc ha finalitzat la prova en segona posició Joan Salamaña, del Club Olímpic Farners. El tercer lloc ha estat per Aran de Mingo.

En categoria femenina, Sara Sanante (MT) ha completat els 48,5 quilòmetres amb 5 hores 27 minuts i 21 segons. Sanante ha estat la primera dona en creuar la meta, però també ho ha fet sent la 20ª a la classificació general. La segona dona ha estat Fàtima Bermudo (5 hores i 39 minuts). El podi femení l’ha completat Gina Julià (5 hores, 58 minuts i 40 segons).

Pel que fa a la segona categoria, la Half Drac Race (24 quilòmetres), el vencedor de la categoria masculina ha estat Ferran Sampere, del Centre Excursionista de Sant Quirze del Vallès (1 hora, 57 minuts i 27 segons). Darrere d’ell, Arnau Illa (CN Banyoles) i Roger Embid (Kalenji Team). En categoria femenina, Rosa Navarro (Tuga Outdoor Team) ha estat la vencedora de la prova amb un temps de 2 hores, 15 minuts i 29 segons. El podi femení l’han completat Gisela Soley i Miriam Ubach.

La tercera categoria en distància, l’Esquena del Drac (11 quilòmetres) l’ha guanyat Raúl Cruz (Kames Kids), amb un temps de 46 minuts i 33 segons. El podi l’han completat Jordi Gallego i Arnau López. En la categoria femenina, Mireia Hernández (CF Viladecavalls) ha estat la vencedora de la prova, amb un temps de 51 minuts i 28 segons. Darrere d’ella, Airina Guillén i Imma Boada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa