MónTerrassa
GASGAS invertirà 5,7 milions d’euros en una planta de motos a Terrassa

GASGAS, empresa fabricant de motocicletes, obrirà una nova planta en Terrassa en què han invertit 5,7 milions d’euros. La tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Nuria Marín, ha fet aquest dilluns un acte de presentació dels plans de futur de l’empresa i les seves inversions. A l’esdeveniment també han acudit el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, i el director general de GASGAS, César Rojo.

En l’actualitat, GASGAS està integrada en el grup Pierer Mobility juntament amb KTM i HUSQVARINA Motorcycles & eBikes. Pierer Mobility reforça, amb la creació de la fàbrica a Terrassa amb instal·lacions d’última generació, la seva presència a Catalunya. De fet, serà la primera planta de fabricació europea situada fora d’Àustria com a filial al 100% del grup Pierer Mobility.

El conseller d’Empresa, Roger Torrent, observant la moto que es fabricarà a la nova planta | ACN

La inversió crearà 40 nous llocs de treball entre el departament de fabricació i el d’I+D, vinculat al desenvolupament de models de trial. El primer producte de la nova planta, encara en construcció, serà la gamma completa de motocicletes de trial GASGAS, amb una capacitat d’unes 5.000 unitats anuals. Està previst que la producció comenci al segon trimestre del 2022.

El Departament d’Empresa i Treball, per mitjà de la Direcció General d’Indústria, ha fet tot el possible per tal que GASGAS sigui tenint presència a Catalunya. Roger Torrent ha anunciat que “el Departament destinarà un màxim de 500.000 euros per ajudar a la inversió”. També cal remarcar que ha donat suport a l’empresa en les gestions amb l’Ajuntament de Terrassa per tramitar tots els permisos d’obres i la llicència ambiental, i amb l’Agència de Residus de Catalunya per la descontaminació del sòl.

Laia Sanz, motociclista amb un total de 14 mundials de trial i Albert Cabestany, director de l’equip de trial de GASGAS Factory Racing també han acudit a l’acte de presentació. Aquest últim ha posat la cirereta a l’esdeveniment amb un espectacle individual amb una motocicleta de trial.

El conseller Roger Torrent presenciant una demostració amb la moto de trial que es fabricarà a la nova planta de GasGAs a Terrassa | Rafel Casanova BCF
Imatge del conseller Torrent parlant amb un provador de GasGas a Terrassa ACN

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ocell Negre a novembre 09, 2021 | 10:43
    Ocell Negre novembre 09, 2021 | 10:43
    I que pensan fer amb la de Girona, posiblement netejar l'espai i que algu fagi vivendas. I despres de Terrassa fer el mateix i anar.sen primer a Andalussia i despres a Portugal com va fer la millor empresa de maquinetes d'afeitar GILLETTE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa