MónTerrassa
La gala de Hockey per Terrassa 2019 arriba carregada de novetats
  • CA

La gala de presentació dels equips de Divisió d’Honor i de la Lliga BBVA Hockey Plus de Terrassa, tindrà lloc el proper 27 de setembre a les 19:30h a les instal·lacions de l’hotel Don Cándido. En la cinquena edició d’aquesta trobada anual del hockey terrassenc, hi ha novetats com el canvi d’ubicació, una exposició fotogràfica i un tercer temps en forma de gran festa amb sopar informal, copes i música DJ.

Amb aquest acte es pretén fer ressò a l’àmbit estatal de la importància que té el Hockey a Terrassa i reforçar el lligam existent entre aquest esport i la ciutat. Com és habitual, desfilaran els jugadors i staf dels equips de Divisió d’Honor masculins i femenins, seguits dels de la Lliga Hockey Plus.

Gran festa “Tercer temps”

Un cop acabada la gala, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc a la terrassa de l’hotel Don Cándido el moment més festiu de la vetllada. Seguint amb la voluntat de Hockey per Terrassa de fomentar l’esportivitat i la bona sintonia entre jugadors, aficions i directives, la gala finalitzarà amb una gran festa en la que es pretén emular el “Tercer temps” dels partits. Les entrades per aquesta segona part de la vetllada es poden adquirir online al següent enllaç: https://bit.ly/2lDsFzh. Per 5 € es podrà gaudir d’un pica-pica informal, música, copes i algunes sorpreses.

Durant la gala es lliuraran els dos guardons del hockey terrassenc. Per una banda, el Premi Martí Colomer, que vol retre homenatge a la figura del primer president de Hockey per Terrassa, s’atorgarà al jugador i jugadora de la temporada anterior que sigui un referent en valors, cordialitat, joc net i esportivitat i, alhora, tingui sempre una actitud favorable amb els equips rivals. D’altra banda, el Trofeu Hockey per Terrassa es lliurarà al jugador o jugadora de la Lliga BBVA Hockey Plus, amb més progressió en la pràctica de l’esport. Els guanyadors dels Premis Martí Colomer i Hockey per Terrassa han estat escollits mitjançant un sistema de votació amb la participació de directors esportius, primers entrenadors, caps d’equip i capitans de la lliga anterior.

Concert i exposició

Com a tancament de l’acte institucional, hi haurà l’actuació de Júlia Moumen, ex jugadora de hockey i jove artista que ha triomfat al programa La Voz apadrinada per Manuel Carrasco, gràcies al qual ha gravat ja el seu primer single. D’altra banda, els organitzadors de la gala han estan duent a terme un càsting per escollir els presentadors de la gala, amb l’objectiu de descobrir cares noves entre els joves terrassencs.

Una de les novetats d’aquest any és una exposició de fotografies de hockey. La mostra inclou una selecció de les millors imatges captades pels fotògrafs Jaume Farrés, Rafa Martn, Ramon Gibert, Jordi Miró, Manel Palà, Anna Capdevila, Cesar Fontanes, Mar Molina, Jordi Gest i Toni Amat. L’exposició, de caràcter itinerant, anirà circulant al llarg de la temporada pels clubs i altres esdeveniments vinculats amb el hockey i l’esport terrassenc en general.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa