L'equip de 1a estatal femenina
L’equip de 1a estatal femenina | CTT Els Amics Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa inicia la temporada de lliga regular per equips aquest proper diumenge 30 de setembre. L’entitat terrassenca comptarà amb 6 equips sèniors, 4 d’edats i 1 de veterans.

L’equip de primera estatal masculina començarà la lliga el proper diumenge al camp del Ripollet en el grup 3er integrat per equips catalans, navarresos i bascos. En aquesta onzena temporada a la categoria, l’equip estarà integrat per Òscar Campos, Ramon Mampel, Ignasi Martínez, Jordi Satorras, Andrés Tarrasó i comptarà també amb la participació dels juvenils Rafael Barrau, Gerard Màdico i Carlos Rodríguez. La incorporació a les files de l’equip de Ramon Mampel, exjugador de superdivisió d’honor espanyola l’any passat, permet donar més garanties a l’objectiu de la permanència a la categoria.

L’equip de primera estatal femenina, integrat al grup català – valència, iniciarà la competició més endavant en format de concentracions que encara s’han de calendaritzar per part de la federació espanyola. L’equip comptarà amb les sèniors Maria Serres i Roser Vilà i les alevines Ana Barrau, Maria Migueles i Mar García de Soria. També pretén obtenir la permanència a la categoria.

El recent ascendit equip de tercera divisió masculina, integrat pels jugadors juvenils del club, pretén donar experiència al planter terrassenc a la lliga nacional sense renunciar a les opcions d’ascens. L’equip comptarà amb la participació de la mencionada tripleta de juvenils i els jugador sub-23 David Calle i Oriol Catalán. L’equip terrassenc debuta el proper dissabte al camp del Barcino.

El local amb taules fixes, ben a prop

En lliga provincial sènior Barcelona, el CTT Els Amics Terrassa comptarà amb quatre equips: primera provincial, segona provincial i dos equips a tercera provincial. Tots els quatre equips debutaran aquest diumenge a les onze al gimnàs de l’Institut Blanxart, espai on es juguen el partits de competició de l’entitat. Les categories d’edats iniciaran la competició el proper catorze d’octubre amb quatre equips a lliga provincial del promeses integrats per jugadors d’entre els 6 als 16 anys.

L’equip de veterans debuta el proper dimecres contra el Badalona a domicili en el grup 1 de segona provincial “A”. Juntament amb les lligues ordinàries, el club pretén participar en tots els tornejos catalans i estatals d’edats tant masculins com femenins, des de categories pre-benjamines fins a veteranes, com així ha fet els darrers anys en totes les modalitat d’equips, individuals i dobles. La propera temporada tornarà a assolir un nou record de llicències federades, sumant més de vuitanta persones federades a l’entitat.

Malgrat les restriccions per la no disposició d’un local propi amb taules fixes, l’entitat egarenca és un dels clubs catalans de tennis de taula amb major nombre de fitxes i, de retruc, en massa social. D’acord amb l’entitat, aquests números i les mateixes ambicions esportives del club, es podrien multiplicar en breu si es disposa del local amb taules fixes. Després de disset anys de la seva fundació, s’albira una solució immediata a la problemàtica que arrossega des de sempre l’única entitat de tennis de taula de la ciutat de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix