MónTerrassa
Foc creuat entre el CF Sant Pere Nord i l’EF Manu Lanzarote per una desvinculació forçosa
  • CA

El Club de Futbol Sant Pere Nord de Terrassa ha emès un comunicat en què anuncien que s’ha rescindit el contracte l’escola de futbol femení Manu Lanzarote per “impagament reiterat i incompliment”. El club assegura que “hem suportat les despeses sense que l’escola o els seus responsables se’n facin càrrec, perjudicant greument el Sant Pere i als seus socis i usuaris”. En aquest sentit, avancen que el “local social es troba en una situació similar, per la qual cosa és possible que romangui tancat per raons alienes al club”.

Davant d’aquesta acusació, el president de l’EF Manu Lanzarote, Manu Lanzarote, ha replicat també públlicament en un comunicat penjat a les xarxes socials en què subratlla que “el 28 de juny se’ns va rescindir el contracte justificant un incompliment en els pagaments. La nostra entitat, el mateix dia de la rescissió, es trobava al corrent dels pagaments”. I ho argumenta dient que “el lloguer anual era de 5.000 euros. Aquí puc demostrar els 8 rebuts de 500 euros abonats, i el justificant del que es va pagar en efectiu. Quedant només pendent el del 30 de juny”. A més, recorden que malgrat el tancament de les instal·lacions municipals per Covid, el que ha suposat un ús inferior al pactat, sempre s’ha pagat. “Vam pagar la primera quota dos mesos abans de l’inici de la temporada, i hem pagat molt més del que després hem utilitzat els espais”, diuen.

Lanzarote lamenta “profundament” que una entitat com el Sant Pere Nord “amb la història que té, s’estigui gestionant d’aquesta manera sectària”. A més, adverteixen que “això ho hauran de justificar davant d’un jutge, i sobretot davant de les jugadores i jugadors de les dues entitats de la ciutat”, sentencia. El club de futbol femení també afirma que enviarà pròximament un comunicat a les famílies i jugadores per explicar la situació en què es troben i quins són els pròxims passos a seguir per tal de poder començar la nova temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa