MónTerrassa
Ferran Nájar deixa la banqueta del primer equip del CB Sant Pere
  • CA

Canvi a la banqueta del primer equip del Club Bàsquet Sant Pere de Terrassa després que Ferran Nájar hagi renunciat a seguir al capdavant. El club ha anunciat la desvinculació de l’entrenador al·legant “motius tècnics”. El tècnic terrassenc, que en l’actual temporada dirigia el Sènior de 2a catalana i el Sots-25 Femení, conjuntament amb el Sergi Torras, ha manifestat que deixa el club “desitjant el millor per l’entitat. Des de la meva incorporació he intentat treballar per millorar el club. Marxo amb el cap ben alt i orgullós de la feina feta. Ha estat un plaer compartir amb el staff tècnic aquests anys i us desitjo moltíssims èxits esportius”. Amb ell també clou la seva relació amb el club el seu ajudant, l’Alexis Lapaz.

Des del CB Sant Pere han emès un comunicat en què afirmen que “només podem agrair-los la seva feina a l’entitat els darrers 3 anys i els desitgem molts èxits tant des del punt de vista personal com esportiu”. En els propers dies el club comunicarà qui rellevarà al Ferran Nájar al capdavant del primer equip de l’entitat vermella.

En el darrer partit de Lliga, celebrat aquest passat diumenge, l’equip de Nájar va encaixar una nova derrota, aquest cop a la pista d’un Lluïsos de Gràcia que a la 1a volta havia caigut al Casal per un avantatge important (79 – 55). Els terrassencs no van poder comptar per aquest partit amb tots els jugadors i al llarg del matx ho van notar. Les baixes del Xavi Gibert i l’Àlex Arús es van sumar a la ja coneguda del Joan Cabrera i a les molèsties que arrossegava un dels nostres bases, amb el que el poder exterior de l’equip es va veure molt minvat. Aquest pròxim cap de setmana l’equip descansa, com la resta d’equips del club. D’aquesta manera, la propera jornada serà d’aquí a quinze dies davant de la UE Barberà B que, amb una derrota més, és un dels rivals a batre en el camí cap el ascens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa