MónTerrassa
L’Estadi Olímpic de Terrassa serà la nova casa dels Barcelona Dragons

El club de futbol americà Barcelona Dragons té una nova casa: l’Estadi Olímpic de Terrassa. El club de futbol americà així ho ha anunciat a la seva pàgina web. Exposen que han arribat a un acord amb el Terrassa FC i l’Ajuntament de Terrassa per jugar els partits de la temporada 2023 de la European League of Football a la nostra ciutat.

Després de dos anys jugant a l’Estadi Municipal de Reus, l’equip barceloní ha escollit una “ubicació més propera i accessible pels fans”, expliquen. De fet, aquest és un dels objectius de l’acord, que els aficionats de futbol americà de tots els racons puguin acudir als partits a una localització situada entre 30 i 40 minuts de Barcelona en transport públic, enlloc de dues hores fins arribar a Reus.

L’Estadi Olímpic: espai “adaptat i professionalitza” per gaudir dels Barcelon Dragons

La franquícia ha descrit l’espai com un recinte “adaptat i professionalitzat” per gaudir d’un partit de futbol americà, tenint en compte que va acollir l’hoquei herba en els Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992. A més a més, també han valorat que les instal·lacions es va reformar recentment per celebrar la Copa del Món d’Hoquei Femení 2022.

Imatge del remodelat Estadi Olímpic de Terrassa en una visita de fa uns dies | Rafel Casanova BCF

A més, l’Estadi Olímpic de Terrassa té una capacitat d’11.500 assistents, més del doble que l’estadi de la capital del Baix Camp, amb una capacitat de 4.700 persones. Tant els Barcelona Dragons, com el Terrassa FC i l’European League of Football han fet ressò d’aquest canvi d’ubicació a les xarxes socials. L’equip terrassenc ha escrit en un tuit: “Benvinguts a Terrassa”.

Partits que els Barcelona Dragons jugaran a l’Estadi Olímpic

Segons el calendari del club, els partits que jugaran a casa seran el 3 de juny (contra Helvetic Guards), el 24 de juny (Munich Ravens), el 15 de juliol (Tirol Raiders), el 29 de juliol (contra Paris Musketeers), el 12 d’agost, (contra Milano Seamen) i 19 d’agost (contra Stuttgart Surge).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa