MónTerrassa
Esport i solidaritat en la dotzena edició de l’Spinning Day a Terrassa

Terrassa viurà una nova jornada esportiva i solidària amb la dotzena edició de l’Spinning Day. L’activitat se celebrarà el proper 23 d’octubre a partir de les 17:00h però enguany no tindrà lloc a la Plaça Vella, sinó que es traslladarà a la pista de bàsquet del Centre Cultural El Social per garantir les mesures de seguretat. El regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, acompanyat de la fundadora i presidenta de l’Associació Sanfilippo Barcelona, Belén Zafra, i de l’instructor d’spinning i director del Gimnàs Squash 4 de Terrassa, Jordi Font, han presentat aquest migdia en una roda de premsa tots els detalls de l’activitat.

Com cada any, l’activitat és solidària i els beneficis aniran per a l’entitat Sanfilippo Barcelona. Organitzat pel gimnàs Squash 4, l’Spinning Day es dividirà en quatre sessions: a les 17:00h, a les 18:00h, a les 19:00h i a les 20:00h. Degut a les mesures de seguretat, caldrà que aquells que hi vulguin participar facin una inscripció prèvia. El preu per assistir a una classe és de 8€; per assistir-ne a dues, 15€; i per tres, 22€. L’última sessió ja està complerta, però per les tres primeres sessions encara queden places. Tot i el canvi d’ubicació i les mesures de seguretat, Moreno afirma que “el certamen conserva el mateix esperit solidari que l’ha caracteritzat des de la primera edició”. En acabar les sessions, es farà un rifa solidària amb productes de la botiga de Sanfilippo i un sopar de fi de festa.

El regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, la presidenta de l’Associació Sanfilippo Barcelona, Belén Zafra, i l’instructor d’spinning i director del Gimnàs Squash 4 de Terrassa, Jordi Font, durant la presentació | Laura Gómez

“Iniciatives com aquestes demostren que l’esport va més enllà de competició. L’esport no es pot entendre sense els valors de la solidaritat, l’esforç, i la superació. Així és com entenem l’esport a Terrassa. Quan esport i solidaritat es donen la mà, l’èxit està més que garantit“, ha declarat el regidor de l’Ajuntament. En la seva intervenció, Zafra ha volgut mostrar el seu suport a l’alcalde Jordi Ballart, i ha declarat que “cada any rodem per Sanfilippo, però aquest any també rodarem pel Xito“.

Font ha afirmat que han de mantenir l’aforament dins de l’activitat, però degut a l’aixecament de restriccions el proper divendres, aquells terrassencs i terrassenques que ho desitgin es podran acostar a la pista de bàsquet del Social per observar les sessions. Per aquest motiu esperen que la jornada sigui una gran festa i que els terrassencs i terrassenques passin pel Centre Cultural El Social per gaudir de l’esport i la solidaritat, ja sigui pedalant o observant els que pedalen.

Ja es poden realitzar les inscripcions per a les sessions d’spinning en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa