MónTerrassa
Losada i Corredera es perdran el partit de Catalunya contra Xile
  • CA

Els aficionats del futbol català estan d’enhorabona. La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que, el pròxim 21 de gener a les 19.00 hores, la selecció absoluta femenina de Catalunya rebrà Xile, combinat nacional número 38 del rànquing FIFA que té plaça assegurada una plaça en el Mundial de França que es disputarà aquest estiu. El partit serà de caràcter amistós, tindrà lloc al Camp Municipal de l’Hospitalet de Llobregat i es podrà seguir en directe per Esport3.

El 2019 serà el primer any que la selecció absoluta femenina catalana s’enfronta a una rival internacional des que va recuperar l’activitat el 2014. Després dels compromisos contra Euskadi, Galícia i Navarra, les de Natalia Arroyo hauran de preparar-se per un duel molt més exigent. A més, per si no hi hagués prou dificultats, cal destacar que futbolistes com Alexia Putellas, Aitana Bonmatí o les egarenques Vicky Losada i Marta Corredera estaran convocades amb la selecció espanyola (que jugarà dos amistosos contra Bèlgica i els Estats Units) i, per tant, no podran ajudar Catalunya.

Xile es va classificar per a la Copa del Món de França 2019 en quedar subcampiona de la Copa Amèrica (que va guanyar el Brasil). La presentació de l’amistós es farà el dijous dia 17 a les 12.00 hores a la seu de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona i serà llavors quan es donarà a conèixer la llista de jugadores convocades, així com altres detalls de l’enfrontament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa