MónTerrassa
El primer equip del futbol sala del Terrassa FC ja té equip tècnic
  • CA
Els terrassencs Pol Montserrat i Salva Montsero seran els tècnics del futbol sala
Els terrassencs Pol Montserrat i Salva Montsero seran els tècnics del futbol sala | Terrassa FC

!--akiadsense-->

L’staff tècnic que la temporada passada va aconseguir l’ascens del CE González Serra a Primera Divisió Catalana i té experiència a Segona Divisió B com a jugadors serà l’encarregat de dirigir el primer equip de futbol sala del Terrassa FC 19/20. El club egarenc i el responsable de l’àrea de futbol sala terrassista, Diego Blanco, van arribar a un acord amb el president del CE González-Serra, Jordi Serra, per unir esforços i competir com a Terrassa FC.

Pol Montserrat Andrés (01/12/1992) renova i serà el primer entrenador terrassista del nou primer equip del Terrassa de la secció de futbol sala. Pol Montserrat, que ha estat jugador del FS Isur Ciutat de Terrassa (2017-19), el FS Vacarisses (2015-17) i el FS Bonaire (2008-14), ja acumula sis temporades d’experiència com a entrenador (de categoria aleví a sènior) i un total de quatre ascensos, entre ells l’aconseguit la temporada passada de Segona a Primera Catalana amb el CE González Serra.

Salva Montsero Giraldez (27/07/1989) també renova i treballarà una temporada més amb Pol Montserrat. El terrassenc serà per tant el segon tècnic i l’entrenador de porters del primer equip de futbol sala del Terrassa FC. Montero ha defensat com a jugador la porteria del CN Sabadell (2015-18), el FS Vacarisses (2012-15) i el FS Can Serra (2010-12). El primer equip del CE González Serra de Pol Montserrat i Salva Montero va aconseguir la temporada passada l’ascens a Primera Divisió Nacional després d’acabar la lliga a la segona posició (els dos primers classificats pugen de categoria) i sumar 55 punts i 18 triomfs, un empat i cinc derrotes (127 gols a favor i 67 en contra) a Segona Divisió Catalana.

Tota l’estructura del CE González-Serra, és a dir, jugadors, entrenadors i responsables, ja formen part del Terrassa FC amb els objectius principals d’assegurar l’activitat d’un projecte que es va iniciar fa vuit anys; continuar creixent, ara, de la mà del primer equip de la ciutat; impulsar el futbol sala femení, amb la destinació de més recursos i esforços per una secció que es potenciarà molt més; apostar a Terrassa per aquest esport i convertir el nostre club en un dels referents catalans també en futbol sala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa