MónTerrassa
Una entitat de Terrassa roda un vídeo contra la violència al futbol base
  • CA

La Associació Infanto-juvenil Raquel Cirera comença la campanya “Dribbling a la violència”. Aquest proper dissabte 21 d’abril, l’entitat inicia la filmació d’un vídeo contra la violència en el futbol base. Amb la participació de RCD Espanyol i Unió futbol base Jabac i Terrassa, el rodatge serà a la ciutat esportiva del club blanc-i-blau, i el fim estarà dirigit per Joan Paüls.

L’Associació infanto-juvenil Raquel Cirera, entitat terrassenca i sense ànim de lucre, va ser fundada l’any 2012, amb l’objectiu de treballar en la prevenció del maltractament psicològic infanto-juvenil i defensant sempre els drets dels menors. Amb aquesta campanya pretenen fer veure a les famílies com les nostres accions influeixen en els fills. “Volem fer veure com se senten els nostres petits esportistes davant, paraules grolleres, pressions innecessàries i comportaments violents”, subratllen i afegeixen que “l’esport com a tal, ja serveix per treballar moltes coses, el companyerisme, la responsabilitat, el respecte, la resignació, etc, no fem que també s’hagin de treballar la violència i els insults i si ho fem que sigui de manera constructiva”.

Per poder finançar aquesta campanya s’han elaborat unes polseres amb el lema dribling a la violència, a un preu mòdic de tan sols 1€. Qui la compri, estarà col·laborant en la realització del vídeo, i en la divulgació del missatge. Les polseres es poden trobar al Jabac (Can Jofresa) i també a les paradetes que l’associació Raquel Cirera tindrà per Sant Jordi al Raval de Montserrat, tocant el carrer Goleta, i al carrer Major 19, a prop del carrer Cisterna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa