Empat a 0 dels Terrassa Reds

Diumenge es va jugar a Can Boada el partit de la jornada que enfrontava als Reds contra els Ducs de Girona. El partit es presentava clau i las dos esquadres tenien clar que el partit seria dur. Les defenses dels dos equips es mostraven solides i els atacs no aconseguien desencadenar mes de 3 jugades amb guanys de iardes. I aixi va passar la primera part sense cap anotació, 0 a 0 al marcador. A la segona part els Reds van sortit amb empenta, i després de que la defensa pares de forma contundent als jugadors d’atac gironins, l’atac va desencadenar un drive llarg que el va apropar a la zona d’anotació contraria. Un error en la entrega d’una pilota va suposar una pèrdua de possessió dels terrassencs. El cop anímic va ser important i encara que la defensa va seguir jugant a un gran nivell els gironins es van assentar al camp i cap equip s’apropava perillosament a la zona d’anotació contraria.

A l’últim quart tant els Ducs com els Reds van apropar-se a la end zone contraria però a les ultimes iardes eren incapaços de materialitzar el guany de iardes en una anotació. El resultat final del partit va ser de 0 a 0. Aquest resultat complica la classificació als dos equips. Amb els Barberà Rookies pràcticament amb la classificació per semifinals assegurada hi han tres llocs mes per a 5 equips. El pròxim partit dels Reds es clau. I a més serà al gran clàssic del futbol americà, Reds contra els Bocs d’Argentona.

Des de fa 20 anys els partits entre aquests dos equips son dels mes durs que es poden veure a Catalunya. Els dos clubs mantenen una relació excel·lent que finalitza quan començant els partits on s’enfronten. Fa 4 anys els Reds van guanyar les semifinals a Argentona (Bocs eren els favorits d’aquella temporada) per proclamar-se posteriorment campions contra els Ducs. Fa dos anys a Can Boada els Bocs guanyaven les semifinals de lliga contra els favorits Reds i posteriorment es proclamaven campions. El diumenge 8 de març a Can Boada es veure un apassionant duel, el clàssic català.

ss

s

Diumenge a la tarda a el Carmel – Barcelona va començar la primera lliga catalana femenina de flag. Les nois entrenades pel Jordi Ventura van aconseguir una victòria i una derrota deixant molt bones sensacions de cara als pròxims compromisos.