Els nervis passen factura al sènior femení del CV Terrassa
La poca comunicació entre les egarenques va ser clau en la derrota | CV Terrassa

Dissabte el CV Terrassa “B” es va traslladar al pavelló de l’Ametlla del Vallès per disputar el segon partit de la lliga en 4a catalana. Les egareques van començar el partit una mica nervioses i això els va jugar una mala passada amb faltes de rotació, una mica perdudes a la pista i sense comunicació entre les jugadores. El set va concloure amb 25-10.

Al segon set les noies de Guil van deixar més bones sensacions amb la sortida de la central i jugadora del partit Esther Puig que amb una molt bona defensa en bloqueig i un atac estratègic va ajudar a sumar el marcador encara que van caure amb un 25-19.

El tercer i últim set van tornar els nervis i les jugadores del Terrassa van tornar a jugar amb molt poca comunicació. A la meitat del set, l’entrenador, per intentar remontar el set, va fer canvis al sextet però les de l’Atmella es van distanciar del marcador i van acabar el set amb un 25-11.

El proper dissabte el CV Terrassa “B” s’enfronta a casa seva amb el Castellar on intentaran aconseguir la seva 1a victoria a casa.