MónTerrassa
El Vallparadís de Terrassa aixeca la Supercopa de korfbal
El Vallparadís va guanyar la Supercopa | Federació Catalana de Korfbal

!--akiadsense-->

El Korfbal Assessoria Vallparadís ha tornat en forma després de les vacances d’estiu. El vigent campió de la lliga i la Copa Catalana es va adjudicar aquest dissabte a la tarda a Terrassa el primer títol de la temporada: la Supercopa (24-14), davant del Castellbibal, en un partit tranquil on s’han fet evidents els diferents canvis que han patit els dos equips protagonistes. Els més destacables, la incorporació de Teti Campillo a la banqueta castellbisbalenca en substitució de Luis Rosa, però també, les retirades de Xavi Vidal (CKC) i Xavi Blázquez i Manu de Souza (KA Vallparadís).

L’enfrontament s’ha iniciat amb un petit domini per part del Castellbisbal, però ben aviat la tendència s’ha invertit, tot arribant al descans amb un resultat de 9 a 6 a favor del Vallparadís. A la segona part la diferència entre les dues files s’ha anat fent cada vegada més gran, la qual cosa ha permès fer rotacions de banqueta per part dels dos conjunts.

Vallparadís i Castellbisbal també van ser els protagonistes de la Supercopa 2015-16, que es va acabar enduent l’equip castellbisbalenc. L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del regidor d’esports de Terrassa, Daniel Nart.

Comparteix