MónTerrassa
El Terrassa FC suma una altra derrota (1-0)
  • CA

!--akiadsense-->

El Terrassa FC ha perdut a Vilafranca aquest matí de diumenge i els llocs de promoció d’ascens són cada cop més un somni. Un únic gol, en el temps afegit de la primera part, ha portat a la derrota als homes d’Agustín Vacas. Quatre punts dels darrers dotze -un triomf a fora, un empat a casa i tres derrotes- condemnen els egarencs, tot i que veient la classificació queden esperances. Ascó i Sant Andreu no estan tan lluny, però per sota hi ha altres equips que premem, i sembla que per tots ells només hi ha una plaça en joc. Les altres tres aparentment estan decidides.

Al minut 9 Raúl Torres no ha pogut seguir i el seu lloc l’ha ocupat Pol Ballesteros. Velillas ha tingut una ocasió claríssima al 19 des de l’àrea petita després d’una boníssima passada de Pol. La primera mitja hora s’ha jugat al camp del FC Vilafranca. Els de Vacas han gaudit de les oportunitats més clares. Però en l’afegit ha arribat la patacada.

En la represa, els de casa han pogut sentenciar, amb un Terrassa tocat que patia. Cap al final, els vermells han anat a l’atac a la recerca de l’empat, que no ha arribat.

Raillo:

“Avui s’ha vist un partit de guerra i el joc s’ha aturat moltíssim”

“Estem fotuts pel partit i pel resultat. El gol ens ha fet molt mal”

David López:

“El cop d’avui no és definitiu. Queden molts partits”

“Avui pràcticament no s’ha pogut jugar a res”

Agustín Vacas

“Durant el 70-80% del partit hem sigut superiors”

“Avui és un dia molt dur per a tots, però demà ja treballem pensant en el següent partit

“La lesió de Raul Torres ens ha condicionat molt”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jaume a març 06, 2017 | 14:53
    jaume març 06, 2017 | 14:53
    Bé, ara ja no em veureu més per l'estadi fins l'any que ve. Com he dit sempre faltaven un parell de fitxages de qualitat per lluitar al playoff i pujar. Tenia esperances que amb aquest equip jugariem el play off encara que fos sense pujar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa