MónTerrassa
El Terrassa FC sí que creu en l’ascens (0-1)
  • CA

El Terrassa no ha desaprofitat l’ocasió de sumar en la seva visita al camp del Júpiter, el cuer del grup cinquè de la Tercera Divisió. Un gol de Manuel Raillo ha estat suficient per aconseguir tres punts vitals per tenir a tocar els llocs de la promoció d’ascens. Els d’Agustín Vacas juguen cada setmana una final, i les dues últimes s’han tancat amb èxit. Ara els vermells són cinquens, a només dos punts de la U.E. Sant Andreu. L’objectiu esta a tocar, però no hi ha lloc per a una errada.

El Terrassa avui ha sortit molt endollat i al minut 3 David López ja ha estat a punt de marcar, i tot seguit ho ha intentat Marc de Val des de la frontal. Al 15, el primer problema, amb la lesió de Joan Grasa, que ha permès l’entrada de Raillo, un canvi que ha estat providencial. Perquè la 26 ha perforat la porteria local, un gol que no té preu, i ho ha fet després d’uns moments on semblava que el Júpiter despertava. El gol ha esperonat els de Vacas, que amb una mica més de punteria haurien tornat a marcar abans de la mitja part.

Un parell de faltes ben picades per Àlex Fernández han posat la por al cos dels de Barcelona. Avui ell estava inspirat, i generava molt de perill, inclòs un xut al travesser al 86. Però sense patir els trioms es gaudeixen menys, i només un minut més tard Sant Ortega ha evitat l’empat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa