MónTerrassa
El Terrassa FC regala el calendari 2017 socis i jugadors
  • CA
calendari 2017 del Terrassa FC | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El Terrassa FC té una sorpresa preparada. L’entrega de forma totalment gratuïta del calendari oficial 2017 del club a tots els seus socis i jugadors del futbol base.

Amb una tirada de 1.500 exemplars, inclou fotografies dels jugadors del primer equip i Pepe Mármol davant dels monuments més emblemàtics de Terrassa com són la Masia Freixa, el Teatre Principal, la Seu d’Ègara, la Torre del Palau, la Xemeneia de la bòbila Almirall o la Catedral del Sant Espèrit, entre d’altres.

Tots els socis que vulguin el seu calendari només han d’anar a les oficines del club (de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20) amb el seu carnet Els calendaris per a tots els jugadors del futbol base s’entregaran el 9 de gener. Per a aquelles persones que no siguin sòcies ni tinguin cap nen jugant al futbol base del Terrassa FC (o vulguin algun exemplar més del calendari) poden comprar-lo per 3 euros.

Les fotografies dels calendaris i el treball d’edició han estat realitzats per Juanma Medina i pel jugador del primer equip Dani Pujol i han comptat amb el patrocini de fins a dotze sponsors i particulars de la ciutat gràcies a la col·laboració de Terrassafruits, Frankfurt Cafeteria Olímpics, ACASDAM, Benitosports, Maximer, Jordi Abad, Frankfurt Ventalló, Vinalium (Plaça del Triomf), Andy Repart, Bar-Rustidero Ivan i Panaderia Iaia Lluïsa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa