MónTerrassa
El Terrassa FC dona a conèixer els rivals de la pretemporada 2017-18
  • CA
El Llagostera serà un dels rivals d’aquest mes d’agost | UE Llagostera

!--akiadsense-->

A falta de concretar-se el rival i la data del XVII Ciutat de Terrassa i els emparellaments de les tres primeres eliminatòries de la Copa Catalunya, que se sortejaran el dilluns 3 de juliol a les 12h a la seu de la Federació Catalana de Futbol, l’equip de Cristian García ja coneix alguns dels rivals de la pretemporada.

El Terrassa FC 17-18, que tornarà als entrenaments el 17 de juliol, s’estrenarà en partit oficial el cap de setmana del 29-30 de juliol durant la primera ronda de la Copa de Catalunya. El dimecres 2 d’agost (20h) l’equip terrassista jugarà el seu primer amistós, ja que rebrà la visita de la UE Llagostera de la Segona Divisió B a l’Estadi Olímpic de Terrassa (20h). El cap de setmana del 5-6 d’agost queda reservat per una hipotètica classificació del Terrassa FC per disputar la segona eliminatòria de la Copa Catalunya i el dimecres 9 d’agost, segon partit preparatori per a la temporada 2017-18 confirmat: el Terrassa FC s’enfrontarà a les 20h al CE Europa a l’Olímpic.

Tot i que el cap de setmana del 12-13 d’agost queda fixat per una hipotètica participació del Terrassa FC per a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya, el conjunt de Cristian García rebrà la visita de la UE Llagostera B de la Primera Catalana el dissabte 12 d’agost a l’Estadi Olímpic (20h).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa