El sènior femení del CN Terrassa, eliminat en el seu debut al play-off

El sènior femení de waterpolo va perdre els dos partits de semifinals del play- off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN contra l’Astralpool CN Sabadell. El conjunt de Xavi Pérez, que jugava el play-off per primer cop a la història, va caure dissabte amb contundència (16-8). L’endemà, diumenge, va oferir molta més resistència, però no va poder batre un contrincant molt sòlid (8-12). Les egarenques tanquen així la competició estatal i tenen per davant la disputa de la final de la Copa Catalunya també contra l’Astralpool CN Sabadell.

1r partit
Astralpool CN Sabadell 16 – CN Terrassa 8

El sènior femení de waterpolo va caure dissabte amb claredat contra l’Astralpool CN Sabadell (16-8) en el primer partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. El conjunt de Xavi Pérez es va veure superat des del principi i no va poder fer front al potencial de l’equip de David Palma.

El primer quart va ser tota una declaració d’intencions. Les campiones de la Supercopa i de la Copa de la Reina van sortir decidides a sentenciar per la via ràpida i ho van aconseguir. En poc més de quatre minuts de joc, manaven per 3 a 0, amb Keuning, Van der Sloot i Garcia com a protagonistes. Leitón va aturar l’allau momentàniament, però Forca va tornar a ampliar la diferència abans del final del període (4-1).

En el segon quart, el Sabadell va seguir amb l’accelerador premut i va incrementar la renda fins als sis gols al descans. Cordobès va anotar el 5 a 1 als dos minuts de joc. Les de Xavi Pérez van replicar de la mà de Leitón. L’equip de David Palma, no obstant, estava en mode piconadora i va continuar eixamplant la distància a través de Van der Sloot, González, Mati Ortiz i Forca (9-3).

A la represa, la dinàmica no va canviar. El partit es va fer llarg per a les egarenques, que van topar-se amb un contrincant voraç en atac. Després que Panicello anotés el 10 a 4, el Sabadell va encadenar un parcial contundent de 5 a 0. Bea Ortiz va marcar el 15 a 5 amb què va finalitzar el període. L’últim quart només va servir perquè el CN Terrassa retallés mínimament el desavantatge amb dianes d’Ortiz, Domènech i Panicello.

2n partit
CN Terrassa 8 – Astralpool CN Sabadell 12

El sènior femení de waterpolo va perdre ahir diumenge contra l’Astralpool CN Sabadell (8-12) en el segon partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. El conjunt de Xavi Pérez va oferir una versió molt millor que dissabte. Va competir, va plantar cara, però no va poder doblegar un rival superior.

El primer quart ja va mostrar un partit ben diferent al de dissabte. Les egarenques van posar-se per davant als dos minuts de joc amb una acció des de la boia de Paula Camus. Les de David Palma van respondre immediatament a través de Van der Sloot. L’equilibri es va mantenir fins al final del període després que Cardona, amb un gran tir des de l’extrem dret, contrarestés l’encert previ de Tankeeva (2-2).

Les visitants van obrir una primera escletxa en el segon quart. Pérez, en una transició ràpida, va marcar el 2 a 3. Un penal forçat per Camus va permetre Bea Ortiz aconseguir l’empat a tres. En els dos minuts previs al descans, el Sabadell va encadenar un parcial de 0 a 2 de la mà de González i Cordobès (3- 5).

A la represa, l’equip de David Palma va col·locar un inquietant 3 a 6 només començar gràcies a una vaselina de González. El CN Terrassa, però, va reenganxar-se a la lluita pel partit amb dues dianes consecutives. Domènech va clavar un tir a l’escaire, poc abans que Panicello batés Ester des de l’extrem esquerre. Malauradament, les visitants es van tornar a escapar en el darrer tram del tercer període. Forca, de penal, i Van der Sloot, amb un tir amb certa fortuna, van enfilar l’electrònic fins al 5 a 8.

Tot i no abaixar mai els braços, les egarenques no van fer perillar el triomf visitant en l’últim quart. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de gols que no en variava el desenllaç. Pérez va anotar el novè del Sabadell. Camus, des de la boia, va signar la rèplica terrassenca. La dinàmica es va repetir, ara amb Cordobès i Domènech com a protagonistes (7-10). En els dos minuts finals,

Garcia, de vaselina, i Forca van certificar la victòria i el passi a la final de les visitants. Camus, en el darrer minut, va marcar el 8 a 12 definitiu.