MónTerrassa
El rugbi té camp a Les Fonts
  • CA

Aquesta setmana el Club de Rugby dels Carboners de Terrassa i la U.D. Les Fonts estrenem camp de gespa artificial a Les Fonts. Un projecte conjunt que vam iniciar al 2010 per presentar proposta als pressupostos participatius i comptava amb el suport de la Federació Catalana de Rugby que hi posava diners. El projecte no va sortir escollit, però no va morir i des d’aleshores hi hagut diferents episodis (que us estalviaré) però que han acabat fent realitat la construcció del camp de rugby i futbol de Les Fonts.

Fa ara tot just 11 anys, al setembre de 2010, Carboners iniciava la seva primera temporada en competició oficial la 2010-2011 i curiosament ho fèiem al camp vell de la U.D. Les Fonts que fruit de la bona relació ens el va cedir un temps. La historia del rugby i el Club s’ha escrit sola aquests anys, equip femení, escola, victòries i derrotes que ens han fet créixer i millorar fins convertir-nos en un Club conegut i respectat militant a Primera Catalana fins la pandèmia. En paral·lel, la feina subterrània per no rendir-nos i no perdre aquest projecte del camp de Les Fonts. N’Edu Martín-Borregón, en Ferran de la Roza, en Txavu Filgueira, en Miquel Dalmau i jo mateix el vam impulsar i vam estar apunt de fer-lo realitat. Els Presidents, Paco Caballero i de forma molt especial en Celso Pérez van rellançar el projecte buscant alternatives i sumant complicitats i na Marie Teixidor l’actual Presidenta ha mantingut el llegat i tindrà l’honor d’inaugurar-lo.

El que també cal destacar és el paper de l’Ajuntament de Terrassa que ha passat de ser un facilitador administratiu del projecte a ser-ne el gran promotor i això no hagués estat possible sense la complicitat i el suport dels tècnics d’esports especialment d’en Carles Sanchez i responsables de la Regidoria d’Esports i Alcaldes d’aquests darrers anys: Alfredo Vega, Dani Nart, Eva Candela, Jordi Ballart, Miguel Angel Moreno. No voldria deixar passar l’ocasió d’agrair-los a tots ells el seu suport i als germans de la U.D. Les Fonts la seva lleial col·laboració.

El rugby té ara camp per córrer i aquells “bojos” que vam començar aquest camí deixem un llegat que poc ens haguéssim pensat. Era l’objectiu i s’ha complert. Felicitem-nos. Ara toca gaudir del rugby i a les futures generacions del Club els toca fer-lo créixer, millorar el nivell i competir, ara, amb les mateixes condicions que ho fan els grans clubs de Catalunya.

Visca els Carboners!

Eduard González

Soci del Club de Rugby Carboners de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa