MónTerrassa
El rocòdrom del CN Terrassa s’obre a la Unió Excursionista Matadepera
La vicepresidenta del CNT, Cristina Rey, i el president de la UEM, Marià Lamana | CNT

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa i la Unió Excursionista de Matadepera (UEM) han arribat a un acord per renovar el conveni de col·laboració que van signar per primer cop l’any 2013. L’acord, pel qual els socis de l’entitat matadeperenca poden utilitzar el rocòdrom del club, estarà vigent fins l’agost del 2019 i ha estat presentat aquesta tarda en un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del club, Cristina Rey, i del president de la UEM Marià Lamana.

En la seva intervenció, Rey ha remarcat que la renovació d’aquest tipus d’acords “resulta sempre una notícia positiva, atès que és la reflex de la nostra voluntat de tendir ponts i establir sinèrgies amb altres entitats”. La vicepresidenta ha subratllat que el conveni “permet augmentar l’ús del rocòdrom, una instal·lació de característiques especials que no sovinteja en els clubs esportius”, motiu pel qual “és positiu apropar-la i posar-la a disposició d’entitats com la Unió Excursionista de Matadepera”. Rey ha afirmat que es tracta d’una iniciativa “que beneficia ambdues entitats i que suposa un exemple d’èxit per avançar en altres convenis de naturalesa semblant”. L’acord preveu un pagament mensual per part de l’entitat matadeperenca per l’ús del rocòdrom i contempla que els socis de la Unió puguin fer-se socis del Club Natació Terrassa sense pagar matrícula.

Una instal·lació inaugurada el 2005

El rocòdrom del CN Terrassa va ser inaugurat l’estiu del 2005 amb la celebració d’una prova de la Copa d’Espanya d’Escalada Esportiva. La instal·lació té 12 metres d’alçada i 12 metres d’amplada, cosa que suposa una superfície escalable de 200 m2, i compta amb un total de 1.000 preses. La part inferior del rocòdrom està dissenyada pel seu ús com a zona de búlder fins als 3 metres d’alçada. De fet, podem distingir dues zones d’escalada, una d’iniciació, ideal per introduir-se en aquest esport o per donar cursos d’aprenentatge, i una d’entrenament, amb una paret que presenta una inclinació contínua. En la seva construcció, es van fer servir plafons 3D Real Rock, de fibra de polièster, que han estat utilitzats en els millors rocòdroms del món. La seva exclusiva fabricació en mides especials incorpora grans volums i formes d’imitació fidel a la roca natural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa