El poc encert a cistella condemna el JE Terrassa
Esquema amb els punts i llançaments aconseguits per les noies del JET | JET

L’equip sènior del JET Q-Sport va encaixar aquest diumenge una derrota davant del Mataró, un dels candidats a lluitar pel playoff pel títol. Les egarenques van caure a casa de les maresmenques per 47 a 42. Durant els primers vint minuts, el partit va ser molt disputat amb alternances al marcador (15/12 al primer quart i 11/13 al segon). I és que les defenses internes han manat al joc del partit.

A la represa, el UE Mataro van fer un pas endavant a nivell defensiu, i JET Q-Sport van tenir vuit minuts on només van aconseguir anotar 2 punts, rebent un parcial en contra de 10-2. Això, sumat a un marcador tan baix com el del final, va decantar la balança. Als ultims minuts, JET Q-Sport va pujar les línies defensives però, malgrat la bona tasca al darrere, no va tenir l’encert necessari per arribar a culminar la remuntada.