MónTerrassa
El KA Vallparadís Terrassa lluitarà per les medalles en l’Europa Cup
  • CA
L’equip que competirà a Europa | KA Vallparadís

!--akiadsense-->

El Korfbal Assessoria Vallparadís vol inaugurar l’any 2017 de la millor manera, amb una bona posició a l’Europa Cup, la màxima competició europea de clubs de korfbal que començarà dijous a Teylingen (Holanda). L’equip terrassenc s’ha preparat intensament i compta ja amb un gran bagatge en aquest torneig, ja que serà la seva quarta participació i la tercera seguida.

La competició modifica lleugerament el seu format i s’allargarà fins dissabte a la tarda, la qual cosa comportarà una més gran exigència física, ja que anteriorment tenia una durada més llarga i, per tant, els partits estaven més dilatats en el temps: “L’equip té moltes ganes d’iniciar aquest nou repte europeu, conscient de la dificultat pròpia d’aquesta competició. A priori tenim un grup que ens permet ser optimistes però jugar dos partits de 34 minuts cada dia iguala les forces i t’obliga a jugar de manera molt intensa i sense errades, ja que no hi haurà marge per a reaccionar”, destaca el tècnic Miguel Angel Tobaruela.

El Vallparadís està emparellat en el grup B. En la fase prèvia tindrà com a rivals els equips Top/Quoratio (Holanda), Korfbal Klub Brno (República Txeca), Kocaeli University Sport Club (Turquia) i Szentendre Kinizsi Honvéd SE (Hongria). La resta de torneig es veurà afectat per la baixa d’última hora de l’equip polonès UKK WUM Warszawa.

El conjunt terrassenc debutarà dijous a les instal·lacions Top Sport Venue a les 17 hores contra l’equip turc. El mateix dijous a la nit s’enfrontarà a l’equip local (21.15h), mentre que els rivals de divendres seran el Szentendre Kinizsi Honvéd SE (11.15h) i el txec Korfbal Klub Brno (16.15h). Dissabte tindran lloc els encreuaments i la fase final.

Nois: Alexis Escardibul, Jose Luis Jurado, Dani Jané, Adrià Quirós, Daniel Fernández i Raúl Ramon Iglesias.

Noies: Jessica Lechuga, Laia Rosa, Miriam González, Miriam Moraleda, Patricia Sanjuan, i Raquel Solà.

Cos tècnic: Miguel Ángel Tobaruela.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa