MónTerrassa
El filial del Terrassa FC fitxa un porter
  • CA
Enric Avellaneda es trobava sense equip per motius d’estudis | Terrassa FC

!--akiadsense-->

Enric Avellaneda Colldeforn (24/12/1994) s’ha convertit en nou reforç del Terrassa FC B del grup 4 de Segona Catalana. Nascut a Badalona, Enric es va formar com a porter durant la seva etapa de futbol base a la Unificación Llefià, el Badalona CF, la UE Vilassar de Mar, la UDA Gramenet, la PB Anguera o el CF Bufala.

Com a amateur, ha defensat la samarreta de la Fundació Esportiva Grama, a Quarta Catalana, el CF Badalona de Segona Divisió B, i els equips de Segona Catalana CD Carmel, CF Lloreda i AE Prat B. El porter badaloní, que aquest any per motius d’estudis es trobava sense equip, va debutar la passada jornada amb el Terrassa FC 1906 amb victòria contra l’Atlètic Gironella (2-0) en el millor partit de la temporada a l’Estadi Olímpic del filial terrassista.

“Per mi és un orgull i un repte molt important incorporar-me al Terrassa FC 1906. Gràcies a Miguel Ángel Álvarez i a Nico Ordóñez, coordinador del futbol base, sóc aquí. Els hi haig d’agrair moltíssim a tots dos, de fet si no fos pel Nico no sé si hauria tornat a jugar més”, destaca el badaloní.

Avellaneda, que es defineix com un porter “segur sota pals” i que transmet “molta tranquil·litat”, destaca això sobre els seus companys: “En quant a qualitat individual és brutal. Tots tenen i tenim moltes ganes de tirar això cap endavant. Estic seguríssim que aconseguirem l’objectiu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa