El CN Terrassa s’imposa amb claredat a Madrid

El CN Terrassa va vèncer l’AR Concepción Ciudad Lineal a domicili (5-14) en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. Com en el matx anterior contra l’Escuela WP Zaragoza, el conjunt de Xavi Pérez va resoldre el compromís amb una arrencada fulgurant que li va permetre gestionar la renda a la represa. Amb aquest resultat, les egarenques encadenen la tercera victòria consecutiva i se situen en el quart lloc de la taula amb nou punts, empatades amb Sant Andreu i Madrid Moscardó i amb el líder, el CN Sabadell, que ha jugat un partit menys.

Les terrassenques van calcar l’inici que van protagonitzar la setmana passada contra el Zaragoza a casa. Van començar absolutament endollades i van deixar el matx resolt abans del descans. El primer període va finalitzar amb un concloent 0 a 6, amb un CN Terrassa que va deixar sense resposta l’equip local. Anna Roldán va estrenar el compte al minut de joc. Tot seguit, la seva germana Raquel va ampliar l’avantatge. Anna Roldán va repetir mitjan quart, poc abans que una acció en superioritat numèrica permetés Gege Pirat anotar el 0 a 4. Noelia Mora i Anna Roldán, de penal, van completar el parcial.