MónTerrassa
El Club Handbol Terrassa enceta etapa amb nou president i director esportiu

El Club Handbol Terrassa canvia de president. Així es va donar a conèixer en la darrera assemblea General Ordinària on Antoni Alsina substituirà Ricard Guardeño. També es va presentar una nova figura en l’organigrama del club: la direcció esportiva, la qual serà assumida per Miquel Benitez. D’altra banda, es van aprovar els comptes de la temporada 2020-2021 i el pressupost de la
pròxima, així com els canvis de junta. D’aquesta manera, el Club tanca una temporada molt difícil a causa de la pandèmia del COVID-19 i en la qual ha aconseguit incrementar un 16% el número jugadors i jugadores, passant de ser 182 la temporada 2018-2019 a ser 211 la 2019-2020. I esportivament, el Sènior Masculí A ha assolit la permanència a la categoria Primera Nacional i l’equip Cadet Femení Llegums Paquinta s’ha proclamat 3r de Catalunya i 4t d’Espanya.

Alsina mantindrà la línia de treball

Ricard Guardeño va presentar la renúncia al seu equip a la darrera reunió de junta, al·legant no disposar del temps de dedicació que el càrrec requereix per motius personals i laborals. Antoni Alsina és el membre més antic de l’actual equip directiu, i ja havia format part de la junta amb l’anterior president, Pedro Alagón. Durant el primer mandat de Guardeño s’ha ocupat de la Secretaria, i s’ha responsabilitzat de coordinar la promoció de l’handbol a les escoles amb el Consell Esportiu i de les relacions institucionals. També és el representant del club al Consell Municipal de l’Esport. Ricard Guardeño deixa encarrilat el projecte esportiu de la pròxima temporada, especialment del primer equip. Per tant, no es faran canvis essencials en la línia de treball que s’ha fet en la darrera temporada després d’haver recuperat Magí Serra com a entrenador.

A l’Assemblea es va presentar oficialment a Miquel Benítez com a nou Director Esportiu, una figura inexistent fins ara a l’estructura del club esportiu. Amb aquesta incorporació, s’espera una injecció d’energia i noves idees per consolidar una estructura que permeti millorar i seguir creixent esportivament al Club Handbol Terrassa. L’objectiu és situar l’entitat entre els grans clubs d’handbol de Catalunya. Benítez va presentar a l’Assemblea General quatre línies de treball per a la base de jugadors del club. Es realitzaran itineraris personalitzats per a cada jugador/jugadora per tal que se senti còmode en el seu equip; es fomentarà la formació de nous entrenadors amb jugadors i jugadores de la cantera; es potenciarà la promoció de l’handbol en escoles de la ciutat; i es desenvoluparà un Pla de Joves Talents que permeti fidelitzar i captar nou talent pel Club.

Una junta representativa

L’actual junta directiva del Club Handbol Terrassa està formada per persones voluntàries que són mares i pares de jugadors i jugadores del club, així com jugadors de l’entitat. Són 12 membres, dels quals 7 són homes i 5 dones, i amb els següents càrrecs: Antoni Alsina, president; Lola Celdrán, vicepresidenta i tresorera; Marta Crua, Secretària; i com a volcals: Esther Lorite, Isabel Martínez, Xavi Figueras, Xavi Garcia, David Vallmitjana, Pere Armengol, Toni Rodriguez-Henestrosa, Mariona Huguet i Ricart Guardeño.

La nova junta directiva encapçalada per Antoni Alsina | CH Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa