MónTerrassa
El camp polivalent de Rugbi i futbol de les Fonts de Terrassa ja és una realitat palpable

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, de la presidenta del Club de Rugby Carboners de Terrassa, Marie Teixidor i del president de la Unió Esportiva Les Fonts, Artur Travesa; ha visitat aquest matí les obres que s’estan duent a terme per enllestir el futur camp polivalent de rugbi i futbol de les Fonts, on desenvoluparan les seves activitats esportives la Unió Esportiva Les Fonts i el Club de Rugby Carboners de Terrassa.

camp polivalent de Rugbi i futbol de les Fonts de Terrassa
camp polivalent de Rugbi i futbol de les Fonts de Terrassa


Al nou camp polivalent de rugbi i futbol de les Fonts, a data d’avui, s’ha instal·lat la gespa i properament es començarà a instal·lar el mobiliari esportiu i el tancament perimetral del terreny de joc. Així, s’han donat per finalitzades les obres d’urbanització, paviment asfàltic i serveis d’enllumenat i aigua, amb la instal·lació de la gespa, unes obres finançades íntegrament per l’Ajuntament de Terrassa.

L’alcalde ha anunciat durant la visita que l’Ajuntament de Terrassa executarà una solució provisional per tal que les entitats disposin d’uns espais dignes que els permetin portar a terme les activitats esportives amb normalitat. Així, s’instal·laran properament uns mòduls prefabricats de manera temporal per cobrir aquestes necessitats i que acolliran serveis com els vestidors o espais d’oficines. Ballart també ha afirmat que el nou camp polivalent estarà disponible per a entrenaments el dia 23 d’agost i que al llarg del mes de setembre estarà plenament operatiu per acollir la competició esportiva d’ambdues entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa