MónTerrassa
El cadet Ot Dalmau es proclama campió de Catalunya de patinatge artístic
  • CA

Aquest passat cap de setmana passada setmana les instal·lacions del Club Reus Deportiu van acollir el Campionat de Catalunya de les categories cadet i juvenil, on va participar el patinador Ot Dalmau. L’egarenc va proclamar-se Campió de Catalunya en categoria Cadet, i aconsegueix així la classificació pel Campionat d’Espanya.

Tot i que en el programa curt un seguit d’indecisions el van deixar en una provisional quarta plaça, va protagonitzar una gran remuntada i va aconseguir col·locar-se primer. Dalmau també va endur-se el primer lloc amb el programa llarg. L’egarenc va treballar molt el seu programa lliure i es va mostrar molt sòlid en salts i piruetes, que juntament amb un gran estil i treball coreogràfic li van donar unes puntuacions altíssimes i el lloc més alt del podi.

Ot Dalmau va sumar un total de 325,200 punts, clarament per davant de Biel Jané (Foment Cardoní) amb 295,200 punts i Jordi Anfruns (PA Mataró) amb 293,300 punts. La propera cita pel patinador de Terrassa és el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Banyoles d’aquí un mes.

El patinador Ot Dalmau | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa