El cadet masculí del CN Terrassa, tercer de Catalunya
cadet masculí de waterpolo | CN Terrassa

L’equip cadet masculí del CN Terrassa va assolir la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana a les instal·lacions del CN Barcelona. El conjunt entrenat per Manel Llobregat va debutar dissabte amb un triomf contra el CN Sabadell per 8 a 4 (1-1, 3-2, 3-0 i 1-1) en el darrer partit de quarts de final. L’equip egarenc va oferir una imatge molt sòlida i, a partir d’una bona tasca com a bloc, va fer bons els pronòstics, atès que l’eliminatòria enfrontava el tercer i el sisè classificat de la Lliga Catalana.

Iker Soto, amb tres dianes, va esdevenir el màxim golejador local. En semifinals, els egarencs van creuar-se amb el CN Atlètic-Barceloneta, que els va deixar fora de la final en imposar-se per un ajustat 7 a 6 (1-2, 1-3, 3-1 i 2-0) en un partit amb dues cares ben diferenciades. El CN Terrassa va signar una arrencada esplèndida que li va permetre fer forat en el marcador. Els de Manel Llobregat van arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 5, que, fins i tot, resultava curt pel que s’havia vist dins de l’aigua. A la represa, però, el matx va fer un tomb radical. El Barceloneta, amb més profunditat de banqueta, va apujar la intensitat davant un rival que començava a donar mostres de cansament. Els mariners van culminar la remuntada a un minut i mig del final.

Els de Manel Llobregat van refer-se a la perfecció d’aquesta ensopegada i van derrotar el CE Mediterrani en el matx pel tercer i quart lloc per 9 a 4 (2-3, 4-0, 2-0 i 1-1). Després d’un primer període equilibrat, els terrassencs van prendre les regnes del partit gràcies a un parcial de 4 a 0 que els va proporcionar un marge de tres gols al descans. El CN Terrassa va sentenciar definitivament a la represa amb dues dianes més que van precedir un darrer quart plàcid en el qual els egarencs van gestionar la renda adquirida.

El cadet masculí que ha obtingut el bronze en el Campionat de Catalunya està integrat per Iván Sánchez, Teo Soler, Víctor Calero, Josep Pujol, Iker Soto, Gerard Diestre, Marc Ortiz, Alejandro Prieto, Arnau Piqué, Pol Filella, Martí Gabarró, Pere Posas, Carlos Calero, Àlex Fernández, Iker Roldán, Arnau Tricas, Departament de Premsa Xavi Soto i Bru Esogie Osariemen. El segon entrenador és Jordi Busquets i Karlos Ligero fa funcions de delegat.

Quart lloc

El cadet femení, al seu torn, va quedar eliminat en quarts de final en la màxima cita catalana. L’equip entrenat per Àlex Oses no va poder amb el CN Sabadell, que va sentenciar el xoc amb un parcial de 5 a 0 en el darrer període i es va acabar imposant per 10