MónTerrassa
El Bon Aire torna a respirar gimnàstic artística federada
  • CA

Aquest cap de setmana s’han reprès les competicions federades de gimnàstica artística, de forma presencial, després de gairebé 7 mesos, i amb assistència de públic per primer cop des de l’inici de la pandèmia, a Terrassa. La competició ha tingut lloc al pavelló del Bon Aire de Terrassa, que pels requeriments actuals de la competició reuneix les condicions òptimes.

La competició, corresponent a la categoria d’Edat Escolar, es desenvolupa al llarg de dos caps de setmana, el passat i el vinent. Entre els dos caps de setmana la previsió és que participin al voltant de 700 gimnastes, repartides al llarg dels diferents dies de competició. L’organització té un plus afegit de complexitat pel conjunt de mesures de seguretat que s’han d’aplicar, a nivell de distàncies de seguretat, higiene i d’altres, i es pot dir que el treball conjunt de Federació i Club Gimnàstic Terrassa, així com l’assistència del Club Natació Terrassa, ha permès que l’esdeveniment s’estigui desenvolupant amb gran èxit.

En aquest cas i circumstàncies, els resultats esportius potser no han estat el més rellevant, sinó el fet que gimnastes, entrenadores, jutges i clubs en general s’han pogut retrobar després de molts mesos d’una situació molt complexa, gairebé límit. Per al Gimnàstic Terrassa ha estat també un gran pas endavant ja que feia molts anys que no organitzava una competició federativa per la manca de disponibilitat d’instal·lacions a la ciutat, i el fet d’haver subscrit l’acord amb el Club Natació Terrassa i trobar-se en el pavelló del Bon Aire permet obrir noves perspectives i convertir la ciutat de Terrassa en un referent de nou en el món de la gimnàstica.

El pavelló de Bon Aire ha acollit la primera jornada de competició | Miquel Àngel Gamell
El pavelló de Bon Aire ha acollit la primera jornada de competició | Miquel Àngel Gamell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa