MónTerrassa
El benjamí del CN Terrassa, bronze en el Campionat de Catalunya
  • CA
El benjamí va celebrar el bon resultat al campionat català | CN Terrassa

!--akiadsense-->

L’equip benjamí masculí de waterpolo del CN Terrassa va penjar-se la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se ahir diumenge a la piscina municipal de Montjuïc. El conjunt dirigit per Fran Sánchez va accedir als quarts de final com a segon classificat del grup A. Els egarencs van superar el CW Anglès-CW Figueres (9-1) i l’AE Santa Eulàlia (7-0) i van empatar contra el CN Atlètic-Barceloneta (1-1) i el CN Barcelona (2-2).

El CN Terrassa va topar-se en quarts de final contra el CN Sabadell, al qual va deixar fora de la lluita per les medalles en imposar-se per 5 a 4 en un ajustat derbi vallesà. En semifinals, els terrassencs van caure contra el CN Molins de Rei, que acabaria proclamant-se campió, per 3 a 1. El conjunt del Baix Llobregat va mostrar-se superior des del principi. Els egarencs van refer-se de seguida d’aquesta ensopegada i, en el matx pel tercer i quart lloc, van derrotar el CN Premià per 3 a 2, una victòria que van edificar amb dos gols ràpids d’entrada. La reacció maresmenca, tardana, no va posar en perill el triomf del CN Terrassa.

L’equip entrenat per Fran Sánchez va rebre, a més, el Premi Anuari al Fair Play per la seva bona actitud durant tot el campionat. El benjamí masculí que ha assolit el bronze en el Campionat de Catalunya està integrat per Roc Salas, Arnau Zamora, Pablo de Amos, Gerard Vaghi, Nacho Rodríguez, Raúl Martínez, Genís Cantudo, David Sánchez, Rubén Romero, Erik Sáenz de Iñigo, David Martínez, Marçal Martín, Pep Vidal, Martí Arimon i Jordi Tarradas. El segon entrenador és Xavi Pérez i Iñaki Sáenz de Iñigo fa funcions de delegat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa