Dues victòries molt necessàries pels sèniors del CV Terrassa

Sènior Masculí

Victòria del Sènior contra AE Sandor A a domicili el passat dissabte 2 d’abril en la novena jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana. L’equip egarenc necessitava urgentment la victòria per seguir lluitant per la primera posició del grup d’ascens. El primer set va començar amb l’equip egarenc per darrere del marcador, pero els jugadors, aguantant bé la pressió van aconseguir endur-se’l per 21-25. Els terrassencs van aconseguir mantenir la dinàmica i seguir trobant-se còmodes en el terreny de joc, fet que els va permetre completar el segon set 17-25, posant el 2-0 en el marcador i encarrilant molt el partit. El tercer set, l’equip es va adelantar ràpidament al marcador, mantenint un avantatge gran respecte el rival, per aconseguir el definitiu 3-0 al marcador, victòria molt necessària. El pròxim cap de setmana el sènior de Terrassa s’enfrontarà al AEE Institut Jaume Blanes, un partit en el que sí o sí hauran de aconseguir els 3 punts per no desenganxar-se en la carrera per el primer de grup i assegurar l’ascens directe a primera divisió.

Sènior Femení

Victòria a casa de les sènior del Cv Terrassa contra un FS Castellar molt combatiu per 3-0. Les de Terrassa necessitaven els 3 punts per a poder seguir enganxades a la carrera de les primeres places per a l’ascens. Amb aquesta premissa, les de Terrassa van sortir molt endollades en busca de l’objectiu i amb un joc molt sòlid van superar a les de Castellar amb solvència tot i el molt bon joc defensiu d’aquestes. Tot i alguns moments de desconcentració que van superar ràpidament, les egarenques van signar un molt bon partit en el que van sapiguer mantenir el seu ritme de joc fent que les visitants juguessin el partit sempre per darrera del joc local excepte en el darrer set en que van arribar a posar contra les cordes les del Terrassa, que finalment van tancar un set important que donava els 3 punts. Amb aquest resultat el CV Terrassa continua en 3ra posició només a a 2 punt de les primeres classificades i a 1 de les segones. La propera setmana es desplacen a Barcelona per a jugar contra l’escola Orlandai on lluitaran per tornar a sumar els 3 punts vitals per a seguir vives a la fase d’ascens.

Junior Masculí

Derrota del Junior contra Sant Pere i Sant Pau, amb un resultat de 3-0. Dissabte dia 2 d’abril, l’equip de Terrassa s’enfronta a un dels rivals més forts de la lliga, en la segona volta de la segona fase. El cv Terrassa jugava el barri tarragonès que dona nom a l’equip rival. Va ser un partit difícil, on el Terrassa no va fer gala del seu millor joc i no va estar a l’altura dels oponents. Tot i això, va ser un partit per provar noves tàctiques i jugades. El primer set es va veure un ambient fred al pavelló que no va ajudar a agilitzar el joc. Al segon set ja hi havia una bona sensació de joc, on el Terrassa va estar al capdavant del marcador durant la primera meitat del set. Malauradament, el segon set també es va perdre. La baixada dels ànims va resultar en un tercer set bastant desastrós, on l’equip no va saber reorientar el partit ni les seves jugades. La tercera part del partit va acabar ràpidament amb males sensacions de joc. No ha sigut un dels millors partits, però l’equip ha après dures lliçons i ara ja saben els objectius que han de treballar més. Ara toca una altra setmana d’entrenaments per preparar el pròxim partit contra Castellar amb més ganes i més motivats.