Dues victòries pel CNT al Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic

El Club Natació Terrassa (CNT) va debutar amb dues victòries en el Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles que va arrencar el cap de setmana passat. Les tres parelles que van competir aquesta jornada són de Divisió d’Honor. El partit entre dues duples del club, les formades per Cristian Viñarás i Pau Vergara i per Vicenç Sellarès i Daniel López, va decantar-se en favor de la primera, que va imposar-se per 2 sets a 0 (15-13 i 15-8). Així mateix, Víctor Modenes i Albert Vaghi van derrotar la parella de l’Igualada integrada per Adrià Cano i Marc Esteve per 2 sets a 1 (10-15, 15-8 i 10-7).

Aquests dies també s’està celebrant el XXII Campionat d’Espanya Open Absolut i del XXXVIII Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern en piscina de 50 metres, on el nedador Mario Mollà va ser el protagonista local de la tercera jornada: Es va classificar per als 100 m papallona amb un registre de 52.83, temps que el classifica per disputar aquesta prova en el Campionat d’Europa Absolut que tindrà lloc a Roma (Itàlia) de l’11 al 17 d’agost i que li va atorgar la medalla de bronze en categoria absoluta jove. La competició aplega 765 participants de 181 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals de la temporada, reuneix el bo i millor de la natació estatal.

Al marge de l’èxit de Mollà, la delegació local va acumular cinc places de finalista A. En categoria absoluta, Miguel Durán va ser setè en els 800 m lliures (8.10.75), mentre que Adrián Santos va finalitzar novè en els 200 m esquena (2.05.11). Les altres tres posicions de privilegi van arribar en categoria júnior. Adrià Roy va classificar-se setè en els 100 m papallona (57.14), Oriol Pérez va arribar desè en els 200 m esquena (2.09.60) i Gisela Guerrero va obtenir el desè lloc en els 100 m papallona (1.05.28).