MónTerrassa
Dues gimnastes de Terrassa, al Festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú
  • CA
Les tres gimnastes, dues de Terrassa, a la competició de Bakú
Les tres gimnastes, dues de Terrassa, a la competició de Bakú | Cedida

!--akiadsense-->

Aquesta darrera setmana s’han celebrat a la ciutat de Bakú el Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que ha comptat amb la participació de les dues gimnastes del Gimnàstic Terrassa, Claudia Villalba i Clara Navarro, actuals campiona d’Espanya i tercera classificada júnior, respectivament, i integrants de la selecció espanyola de gimnàstica juntament amb Berta Pujadas, de Granollers.

Les dues gimnastes han dut a terme una bona competició, aconseguint la 14a posició per equips i la 30a i 34a posició individuals respectivament, quedant-se prop de la final. Malgrat que algunes errades en l’execució les han penalitzat i els han restat possibilitats de classificar-se per a les finals per aparells i individuals, han mantingut un bon nivell de competició i el què és més important, han fet un pas més en la seva consolidació com a gimnastes de primer nivell de cara a la pròxima temporada, en què ja competiran com a sèniors.

Claudia Villalba en la categoria de barra
Claudia Villalba en la categoria de barra | Cedida

!--akiadsense-->

Aquests darrers mesos han estat d’una gran intensitat per a ambdues, amb nombroses competicions de gran exigència, la qual cosa ha fet que hagin arribat a aquest tram final abans de vacances amb molta càrrega, tot i que han sabut aguantar la pressió i mantenir una línia ascendent. Tant Claudia com Clara encararan la segona meitat de l’any plenament enfocada al seu salt al màxim nivell a partir de gener, el qual combinaran amb l’activitat competitiva que tenen programada a nivell individual, de clubs i de selecció.

Clara Navarro ha participat en els jocs de Bakú
Clara Navarro ha participat en els jocs de Bakú | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa