MónTerrassa
Dos quarts llocs pel Gimnàstic Terrassa al campionat estatal de Parkour

El Club Gimnàstic Terrassa ha iniciat aquest cap de setmana la seva activitat competitiva d’àmbit estatal en dues modalitats, la gimnàstica artística femenina i parkour. L’equip de gimnastes del club terrassenc s’ha estrenat en la primera fase de la Lliga Iberdorla assolint la vuitena posició, mentre que els dos participants del club en el campionat d’Espanya de parkour celebrat a Pamplona han aconseguit la quarta posició.

El parkour del Gimnàstic Terrassa es queda a tocar del podi

En quant al parkour, el Gimnàstic Terrassa ha participat per primera vegada amb gimnastes en diferents categories i nivells al Campionat d’Espanya, sent l’únic club gimnàstic català que hi ha pres part i dels pocs d’Espanya. Ha destacat el resultat de Marcel Camp en la modalitat de Speed, categoria absoluta, que el consolida com un dels millors especialistes de l’Estat. Classificat per a la final, en aquesta ha superat el resultat de la classificatòria aconseguint la quarta posició final, a centèsimes de la medalla de bronze que va aconseguir l’any passat.

Pel què fa a la categoria femenina, Berta Roca ha competit en la categoria de sub-17 Speed, aconseguint també la quarta posició. Tot i ser la seva primera participació en una competició d’aquest nivell, ha demostrat una gran adaptació. Tot i la bona actuació de Bernat Feu i Aitor Pavón en categoria Infantil Speed, no van aconseguir classificar-se per a la final.

Vuitena posició en la primera fase de la Lliga Iberdorla de gimnàstica femenina

Pel que fa a la gimnàstica artística femenina, l’equip ha estat integrat per Victoria Valeros -la gimnasta que amb una actuació més destacada-, Claudia Boada, Laura Garcia, Noa Muniesa, Abril Puig, Iris Espigares i Júlia Camps, que han competit en tots o algun dels aparells. L’equip l’han completat Lucia González i Aina Ambrosio. Totes elles han competit a un bon nivell, finalitzant en la vuitena posició, cosa que obliga l’equip a treballar per millorar aquesta posició en la pròxima fase, tot i la dificultat que suposa.

Vuitena posició pel Club Gimnàstic Terrassa a la primera fase de la Lliga Iberdrola 22-23 | Miquel Àngel Gamell

Aquest estiu, l’equip va patir dues baixes importants: Clàudia Villalba i Clara Navarro, que van decidir posar punt final a la carrera esportiva. Les possibilitats de competir al màxim nivell són inferiors a temporades anteriors, ja que enguany, l’equip no compta amb cap gimnasta júnior ni sénior. Tot i així, compta amb una cantera amb gimnastes i un equip joveníssim, que ha patit la baixa a darrera hora d’una de les gimnastes, Noa Granados.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa