MónTerrassa
Dos podis per l’Escola de Ciclisme Vallès en Ciclocròs

L’Escola de Ciclisme Vallès ha aconseguit dos podis en la 4a edició de la cursa de Masquefa de Ciclocròs, la prova esportiva emblemàtica de primer nivell organitzada pel Club Ciclista Masquefa amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. La prova va tenir lloc a la localitat de l’Anoia durant la jornada del passat diumenge 31 d’octubre.

Tancada la temporada de les competicions de les disciplines de carretera i BTT, l’Escola de Ciclisme Vallès ha participat en un altre disciplina que es practica exclusivament durant les temporades de tardor i hivern, com és el Ciclocròs. En aquesta disciplina, els ciclistes han de realitzar un determinat nombre de voltes a un circuit en el qual es combinen trams amb una sèrie de diferents obstacles, naturals o artificials, i que obliguen el corredor a baixar de la bicicleta per superar-los. Es tracta d’una disciplina que requereix molt d’esforç, energia i força.

Aquest passat diumenge es va disputar la cursa de Ciclocròs a Masquefa, una prova que forma part del Circuit Copa Catalana, on l’Escola va presentar un total d’11 corredors, sent la segona escola amb més presència de mainada a la cursa, i aconseguint dos podis individuals.

En prebenjamins, el jove Àlex Hernández aconseguia una meritòria 3a posició, i a la categoria benjamí femenina, 3a posició per la Paula Rebollo. Així doncs, l’Escola aconseguia dues medalles de bronze molt merescudes. En categoria masculina, 16è Jan Raventós, 18è Aniol Gil i 19è l’Adrià Amargós. En principiants 18è Max Ballesteros. En la categoria aleví, 11è Marti Hueso, 12è Hugo Guardia i 26è Arnau Rebollo, i en la categoria femenina 4a posició de la Laura del Pino. En la categoria infantil, Jan Rueda va debutar i va acabar amb la 28a posició.

La pròxima cita de l’Escola de Ciclisme Vallès, serà el diumenge 14 de novembre a Manresa, on es disputarà la tercera cita de la Copa Catalana de Ciclocròs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa