Dos podis per al CN Terrassa en el SwimRun Costa Brava
Els nedadors participants a la cursa | CN Terrassa

Els representants del CN Terrassa van aconseguir dos podis en el SwimRun Costa Brava que va celebrar-se diumenge a Platja d’Aro. Mario Guillén i Sònia Rojas van guanyar en categoria mixta la prova short, que es va disputar sobre unes distàncies de 2,5 quilòmetres de natació i 10 quilòmetres de cursa a peu. Guillén i Rojas van aturar el crono en 1h49’54”, tot superant Joan Bernat i Mar Peñas, segons amb 2h09’14”.

Al seu torn, María Jesús Santos i Cristina Riba van ser terceres en categoria femenina en la prova half, que es va desenvolupar sobre unes distàncies de 3,5 quilòmetres de natació i 16,5 quilòmetres de cursa a peu. Santos i Riba van establir un temps de 3h30’11”, només per darrere de Maria Rohman i Fanny Danckwardt, guanyadores amb 2h58’54”, i de Montse Martínez i Anna Flaquer, segones amb 3h16’27”.