MónTerrassa
Dos ors i una plata pel Club Arquers Terrassa al 49è campionat de Catalunya de Camp
  • CA
Final entre Sergi Cebrián i David García | Club Arquers Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Caldes el 49è campionat de Catalunya de Camp, amb la participació de 80 arquers d’arreu de Catalunya. Del Club Arquers Terrassa hi han pres part Ivet Santolaya, Biel López i Sergi Cebrián, que defensava el títol aconseguit en les dues últimes edicions. El campionat estrenava nou format, ja que es va realitzar en dues jornades (dissabte classificatori i diumenge eliminatori i finals) a més de la validació Arrowhead atorgada per la federació internacional de tir amb arc (World Archery).

Durant la jornada del dissabte, i amb una climatologia molt favorable, els tres arquers egarencs van conquerir la primera plaça de la classificació, després d’un complex i tècnic recorregut de 24 dianes. Cal destacar que Cebrián amb una marca 310 punts en el classificatori li va valdre va ser reconegut amb la medalla “UFEC”, distinció atorgada pel Consell Català de l’Esport a l’arquer de cada modalitat amb millor marca en Campionat de Catalunya. És la primera vegada que Cebrián rep aquest reconeixement.

En la jornada de diumenge, amb moltes estones de pluja i en moments de calamarsada, es van disputar les eliminatòries que donaven accés a les semifinals i finals on els arquers del Club Arquers Terrassa ja tenien passi directe gràcies a les bones actuacions de dissabte.

Santolaya es va adjudicar l’or en recorbat olímpic, Biel López també es va penjar l’or després de derrotar a Màx Pérez per un clar 38 a 14, i Cebrián va derrotar en semifinals (on va accedir directament gràcies al primer lloc del classificatori) a Dani Romero per un 39 a 36 tot i un nul a la primera fletxa de l’eliminatòria. En la final esperada del Campionat, entre Cebrián i David Garcia, l’arquer egarenc i l’osonenc van mantenir un altre preciós duel, empatant cada diana, arribant a l’última amb un marcador de 37 a 37, on Garcia es va imposar per dos punts de diferència, adjudicant-se així la medalla d’or de la competició, i privant a l’arquer de l’Antic Poble de Sant Pere a revalidar el títol.

Acabada la temporada de camp en l’àmbit català, el Club Arquers Terrassa obté els millors resultats de la seva història, amb un subcampionat en la lliga de Clubs Catalana, la plata en la lliga i el campionat de Catalunya per a Cebrián, i l’or en la lliga i el campionat de Catalunya per a Lopez i Santolaya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa