MónTerrassa
Derrota de l’Atlètic i un punt per l’Egara a la 2a jornada de MGS
  • CA

Cap de setmana poc profitós per als clubs de Terrassa en aquesta segona jornada de la Liga MGS, en la qual el Club de Campo, amb dues victòries sobre dos partits disputats, s’ha col·locat líder en solitari.

L’Atlètic Terrassa no va poder amb el RS Tenis i va caure per 3 a 1. La Albericia va veure com els seus jugadors acabaven traient petroli gràcies a una eficàcia impressionant de cara a porteria i una defensa que no va deixar-ne passar ni una. I això que els de Xero Gasol van buscar imposar el seu ritme de joc des de bon inici. Però els penal córner van ser els grans aliats dels cantàbrics. Primer, amb un llençament directe d’Àlex Alonso; i després, amb una rematada de Franco Harte, que culminava una acció de pissarra de Borja Movellán. Una penalització exagerada dins d’un període inicial que va deixar els egarencs ko.

Havent de remar a contracorrent, els de Can Salas van aconseguir retallar distàncies al segon quart. Ho van fer de l’estic de Roger Figa, que donava esperances de poder endur-se algun punt cap a Terrassa. Tot i la insistència, un i altre cop, la barrera del RS Tenis va ser impossible de franquejar, i ja als instants finals del partit, amb un Atlètic amb porter-jugador, va arribar el tercer i definitiu gol, a càrrec del mateix Franco Harte. Amb aquesta derrota, els terrassencs cauen a la cinquena posició i esperen revifar-se aquest cap de setmana a casa davant del RC Polo.

Per la seva part, el Club Egara va arrencar un empat a casa amb el Sanse Complutense (2 a 2). L’estrena al Pla del Bon Aire hauria pogut anar millor pels de Ramon Sala a jutjar per les ocasions tingudes i l’actitud mostrada al terreny de joc. Els madrilenys van optar per una estratègia més conservadora, amb una aposta pel contraatac. I els va funcionar, perquè Pablo Román posava l’1 al marcador de la Complu. Malgrat el gerro d’aigua freda, els ratllats no van abaixar els braços, i va ser així com va arribar el gol de l’empat. Xavi Aguilar, de penal córner, posava l’empat a 1 al marcador. Però la dinàmica es va repetir i els madrilenys, ja superada la meitat del partit, es van tornar a posar per davant de la mà de Juan Manuel Blanco. Per sort, també des del penal, Marc Recasens aconseguia restablir la igualtat i deixava un puntet per als ratllats, el primer de la temporada, que els situa en vuitena posició a l’espera d’enfrontar-se aquest cap de setmana al camp del FC Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa