Debut amb victòria contra Kazakhstan en la Super Final de la Lliga Mundial Femenina de waterpolo

La selecció espanyola de waterpolo, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña entre les protagonistes, ha debutat aquest migdia amb una victòria contra Kazakhstan (20-11) en la FINA Super Final de la Lliga Mundial Femenina que s’està celebrant a Atenes. El combinat de Miki Oca s’ha trobat amb un rival sòlid en el primer quart, que ha finalitzat amb un resultat d’empat a vuit. Progressivament, però, Espanya ha anat imposant la seva superioritat i ha obert una escletxa definitiva gràcies a un parcial contundent de 7 a 1 en el segon període que ha enfilat l’electrònic fins al 12 a 6 al descans. A la represa, el combinat estatal ha anat ampliant el marge i ha allargat el parcial fins al 10 a 1. Al final, després d’un darrer quart més equilibrat (6-5), Espanya ha vençut per nou gols de renda, distància que pot ser important de cara a la posició final en el grup. Bea Ortiz ha contribuït a la victòria amb tres dianes, mentre que Paula Leitón n’ha anotat una.