Dani Ratera, quart júnior en el Tricircuit de Calella

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera va finalitzar en una meritòria quarta posició en categoria júnior en el Tricircuit de Calella que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu. Ratera va aturar el crono en 1h04’52”, en una prova que va vèncer Enric Boldú (CE Rayoteam) amb un temps d’1h02’18”.

La marca assolida per Ratera el va situar en el quinzè lloc d’una classificació general masculina que va encapçalar Iñaki Baldellou (CN Minorisa), amb un registre d’1h00’10”. Així mateix, cal destacar que Marc Nieto va ser quart en categoria cadet amb un registre d’1h07’25”, marca que el va col·locar en 38a plaça de la general masculina.

El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb tres triatletes més a la cita maresmenca, que van assolir les posicions i marques següents: