MónTerrassa
Dani Cárdenas: “Vaig trucar els meus pares per dir-los que debutava”
  • CA
Dani Cárdenas ha debutat amb el Levante UD
Dani Cárdenas ha debutat amb el Levante UD | Levante UD

!--akiadsense-->

Alegria immensa i inesperada per a Dani Cárdenas aquest passat cap de setmana. El jove porter de Terrassa va debutar aquest divendres a Primera Divisió amb la samarreta del Levante UD. Després d’un estiu en què semblava que no tindria cap opció -ja que era el tercer porter del primer equip-, l’entrenador Paco López va decidir que era el seu moment. El debut ha estat contra el Valladolid i s’ha pogut endur també el record d’un valuós empat de l’Estadio José Zorrilla. L’egarenc ha explicat que tant aviat com va saber que seria titular va trucar a casa per avisar els seus pares: “Mama, a les 9 heu de posar la tele i veure el partit. Posa l’altaveu i que ho senti també el papa”, relata.

“Va ser el metge que va decidir que havia de fer esport. Era un noi molt nerviós i hiperactiu. I va ser casualitat que com que el meu germà era l’entrenador de futbol de l’equip del meu barri vaig començar allà”, ha explicat tot recordant que en els seus inicis era davanter fins que en un partit, per culpa d’una lesió del porter, el van posar sota pals. L’any següent ja va fitxar pel Terrassa FC i d’allà va saltar al FC Barcelona. D’aquí va passar a l’Espanyol però allà no comptava per l’entrenador així que va decidir fer un canvi i anar al Levante. “Vaig estar dues setmanes de prova a la residència, i fins ara”.

Cárdenas també explica que va tenir la sort de compartir els seus inicis al barri de La Maurina amb dos grans jugadors que també estan triomfant: Dani Olmo (Leipzig) i Alex López (Espanyol).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa