El terrassenc Dani Cárdenas està de celebració per la renovació del seu contracte fins el 2025 amb el Llevant Unió Esportiva, club on va debutar a primera divisió l’any 2020 i on seguirà jugant com a mínim tres anys més, segons ha informat el propi club i el porter a través de xarxes socials aquest dilluns. Cárdenas ha volgut compartir aquest moment amb la família: “És un moment que no volia gaudir sense la meva família, sense el meu pare, tots saben el camí de lluita que hem recorregut amb ell”, ha explicat el terrassenc en referència l’ictus que va patir el seu pare l’agost de 2020 i que li va dificultar la parla i la mobilitat de part del cos.

“Molt feliç, agraït i amb ganes de seguir treballant”. Així és com ha afronta Cárdenas els propers anys al club valencià. “És una cosa que es portava treballant des de fa temps. Hem arribat a un acord, és una cosa que tots volíem”, explica als mitjans oficials del club.

El terrassenc ha celebrat el contracte amb la seva família | Instagram Dani Cárdenas

Però l’alegria és compartida, ja que la seva família està “igual de feliç i agraïda al club” com ho està ell. “Estem molt contents, orgullosos i alegres per aquest moment que tant ansiàvem. Gràcies a Déu hem pogut estar tota la família, ja que hem passat moments molt difícils”, ha subratllat la mare del terrassenc, que també ha estat present en el moment de la firma juntament amb la resta de familiars.

El seu germà, Isidoro Cárdenas, afirma que el Llevant és com la segona família del porter, i ha recordat que el partit mes emotiu del seu germà “va ser el dia del Levante UE contra el Bilbao” perquè “vaig veure el meu pare a la grada podent veure el seu fill a primera divisió. Per mi aquest moment és històric”.

Nou comentari

Comparteix