MónTerrassa
Dance Street & Fes Gym s’estrena en el nou espai PlayNow BCN

Un bon grapat d’alumnes de l’escola Dance Street & Fes Gym de Terrassa van estrenar aquest dilluns, 15 de novembre, el nou espai PlayNow BCN, de Nike. Els infants van poder gaudir d’una jornada de ball en la participació d’un videoclip i una masterclass dirigida per la coreògrafa Verónica Ruiz Cuenca. Es tracta d’un nou espai obert a la cultura i a la dansa, on hi són convidades les millors escoles del país per compartir experiències i per promocionar aquest esport entre els més joves. Els ballarins de Terrassa van divertir-se de valent i van poder realitzar diferents tipus de danses urbanes en un espai privilegiat.

PlayNowBcn es troba ubicat al Parc del Fòrum (avinguda Litora, 115) a la ciutat de Barcelona i no només està obert a la dansa i el ball, sinó que en les seves instal·lacions compta amb pistes per jugar a bàsquet i futbol, un circuit d’skate i una gran pista de trainning. Un espai únic en què tothom hi és convidat per redescobrir l’esport, sempre d’una manera divertida. Amb una capacitat per més de 250 persones, crida l’atenció per un grandíssim mural d’homenatge a l’artista Rosalia.

Alumnes de l’escola Dance Street & Fes Gym al PlayNowBcn | Cedida

D’altra banda, Dance Street & Fes Gy, escola dedicada a la dansa urbana però també amb seccions d’arts marcials, defensa personal, i fitness, serà present en un altre acte aquest cap de setmana. En aquesta ocasió, es quedaran a casa, a Terrassa. Els alumnes participaran en l’acte de presentació, el pròxim diumenge 28 de novembre a partir de les deu del matí, de tots els equips de futbol que competiran aquesta temporada 2021-22 sota el paraigües del Juan XXIII. No és la primera vegada que l’escola hi participa aportant un toc de música i dansa, a la jornada de presentació.

Alumnes de l’escola Dance Street & Fes Gym al PlayNowBcn | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa