MónTerrassa
Cursa solidària a Terrassa a favor de la Fundació Vicente Ferrer
  • CA

Terrassa acollirà aquest diumenge, 16 de gener, la 2a Cursa-Caminada solidària Vicente Ferrer, organitzada pel Consell Esportiu Vallès Occidental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i amb l’atleta terrassenca Carme Ballesteros com a padrina. Té una distància de 5 quilòmetres -que es pot fer al ritme de cadascú, ja que l’objectiu no és competitiu sinó solidari-, amb la sortida a partir de les 10 del matí entre el Parc del Nord i la plaça Vicente Ferrer.

Amb aquesta cursa, els organitzadors subratllen que es vol “posar un granet de sorra” per ajudar als projectes de la fundació, que busquen “combatre i acabar amb la pobresa extrema d’Anantapur una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys”. Els diners recaptats amb les inscripcions (al preu de 13 euros) aniran destinats a dos projectes: el primer, recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia/aldea de 40 cases per a 40 famílies, les quals actualment viuen en cabanes de canyes i roba, i sense accés a aigua potable; i el segon, apadrinar nens/es, ja que això serveix per donar feina a més de 2.500 persones, treballadors de 5 hospitals, 1000 escoles, universitats, escoles per discapacitats, etcètera, gestionades totes elles per la Fundació Vicente Ferrer.

Aquesta iniciativa va sorgir i va ser impulsada fa 5 anys pel canari Juan Manuel Viera, el qual es va involucrar el 100% en el projecte que va iniciar i avui dia segueix liderant juntament amb la Fundació i altres atletes.

Dades de la cursa

Diumenge 16 de gener

DISTÀNCIA:

5 km

PREU INSCRIPCIONS:

13€

RECULLIDA DE DORSALS: 
Divendres 14 de gener de 17 a 20h i dissabte dia 15 de gener de 10 a 20h al Decathlon Terrassa (Av. Tèxtil, 1, 08223 Terrassa)
Mateix dia de la cursa a la plaça Vicente Ferrer de Terrassa (al costat del carrer de Mossèn Pursals, 20, 08225 Terrassa)

SORTIDA i ARRIBADA: 
Entre el Parc del Nord i la plaça Vicente Ferrer de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa