MónTerrassa
El CTT Els Amics classifica dos palistes més al Torneig Estatal
  • CA

El Club Tennis Taula Els Amics de Terrassa ha inscrit dos palistes més al Torneig Estatal que se celebrarà al pròxim mes de març a la localitat de Valladolid. Els egarencs es plantaven al Torneig Nacional Classificatori, celebrat del 4 al 6 de desembre a la madrilenya de San Sebastián de los Reyes, amb un magnífic planter, el qual va mostrar el seu potencial aconseguint dos podis i grans resultats.

Destaquen, en primer lloc, el títol de campió del jugador sub23 Gerard Màdico, militant de l’equip de Divisió d’Honor del CTT Els Amics, que va aconseguir proclamar-se guanyador després de derrotar a la final a Gonzalo Herranz, de Castella i Lleó i també jugador de Divisió d’Honor espanyola. En segon lloc, l’altra gran triomfadora va ser Mireia Pagès, que va pujar al podi en la seva categoria com a subcampiona, després de perdre a la final davant Sofia Carro, de la UESC Sant Cugat.

El club egarenc va comptar també amb la participació de les jugadores de primera estatal Mar García de Soria i Maria Mingueles, en la categoria juvenil femenina. Malauradament, no van poder classificar-se pel Torneig Estatal. García va arribar fins a vuitens de final, on va caure amb Julia Vidal d’Andalusia, mentre que Mingueles va disputar una gran fase de grups però li va tocar disputar-se un lloc amb jugadores que van ocupar places de quarts de final i podi, tancant-li les portes a la classificació.

Pòdium Roc Gibert | CTT Els Amics

Per últim, ressaltar el sub23 Rafa Barrau, jugador de l’equip de primera estatal d’Els Amics, i que va caure a setzens de final davant de Juan García, de Palma de Mallorca. El terrassenc es va quedar a només dues rondes d’obtenir plaça per al Torneig de Valladolid.

Cal dir que juntament amb Gerard Màdico i Mireia Pagès, el club egarenc, sota les ordres de l’entrenador Eduard Mayorov, ha classificat per al torneig estatal a Anna Barrau, Anna Pagès, Roger Catalán, Roc Gibert i Andrés Tarrasó, els quals van obtenir la classificació directa per al Torneig estatal en l’anterior torneig dispytat a Bàscara, al mes de novembre.

Roc Gibert s’imposa al Top8

D’altra banda, els dies 7 i 8 de desembre, el mateix pavelló va acollir la TOP8 – Joves, una competició que aplega els vuit millors jugadors d’Espanya en categories benjamí, infantil i juvenil en un torneig que juguen tots contra tots. Per part del CTT Els Amics van presentar Roc Gibert, el qual va aconseguir pujar a dalt de tot del podi. El terrassenc va imposar-se a la final a Oriol Martínez, jugador del Valls del Nord – Andorra, en un partit molt ajustat. Els va acompanyar al podi Roger Quesada, del Club Borges Blanques. Cal recordar que el passat juny Gibert va guanyar el campionat d’Espanya a Antequera. Aconsegueix així un doblet molt meritori de títols estatals individuals que confirma una bona progressió.

El jugador sub 23 Gerard Màdico | CTT Els Amics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa