MónTerrassa
El CTT Els Amics Terrassa inicia temporada estrenant instal·lacions
  • CA
El CTT Els Amics Terrassa comptarà amb equips en totes les competicions d’edats
El CTT Els Amics Terrassa comptarà amb equips en totes les competicions d’edats | CTT Els Amics Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa inicia aquest setembre un nova temporada amb reptes del tot il·lusionants. Durant el quart trimestre d’enguany, el club centralitzarà tota la seva activitat a les noves instal·lacions de la carretera de Matadepera 323. Aquest espai, que tindrà vuit-cents metres quadrats, permetrà posar quinze taules fixes d’entrenament i deu de competició oficial; una vegada habilitats els amplis altells del local en futurs exercicis, arribarà als mil metres quadrats d’espai hàbil. Amb el nou local, es fa un salt qualitatiu.

L’entitat té cent persones sòcies i milita a la primera estatal femenina i masculina. Amb les noves instal·lacions, la previsió és d’un augment notable al mig termini de la massa social i poder seguir competint a l’alt nivell amb efectius del seu planter. L’escola del club incorpora aquesta temporada el tècnic professional Marc Clotet. Format al mític EPIC – Casino del comerç, té una àmplia trajectòria esportiva en diversos clubs punters i coneix perfectament l’entitat terrassenca. Sota la direcció tècnica d’Albert Regincós i amb l’àmplia plantilla de monitors voluntaris, el club encara aquesta nova etapa amb una millora substancial a la seva escola de tennis taula.

La propera temporada serà la dotzena que militarà a la primera estatal masculina i la segona en categoria femenina. Ambdós equips tenen com a objectiu la permanència i poder donar oportunitats al planter. El club comptarà en el primer equip femení amb les experimentades Maria Serres i Roser Vilà i les infantils Anna Barrau, Mar García de Soria i Maria Migueles. Ramon Mampel, el gran referent del tennis taula egarenc que el passat desembre va ser distingit amb la Medalla al mèrit esportiu de Terrassa, ha renovat per segon any consecutiu per seguir liderant un equip masculí de primera estatal conformat per Òscar Campos, Gerard Màdico, Ignasi Martínez, Jordi Satorras i Andrés Tarrasó. Serà també el segon any de participació de l’entitat a la tercera estatal masculina. L’equip, que vol lluitat per l’ascens, està integrat pels joves jugadors Enric Badia, Rafael Barrau, Oriol Catalán, Lluís Crispi, Roger Mitats i Carlos Rodríguez.

Més activitats i competicions

El resultat del treball d’una escola oberta a tothom permetrà també sortir la present temporada amb un ampli conjunt d’equips en lligues provincials sèniors i de veterans, i d’equips d’edats que competeixen al circuit català i espanyol. L’entitat comptarà amb quatre equips a lliga sènior provincial a preferent, segona i tercera divisió; tres equips a la lliga de veterans, un d’ells a la màxima categoria i dos equips nous a tercera, i presentarà equips en totes les competicions d’edats, tant en categories masculines com femenines, d’entre les que destaquen els cinc equips benjamins masculins i femenins amb ambició de disputar els campionats de Catalunya i d’Espanya.

Els nous recursos del club facilitaran de totes totes la promoció del tennis de taula a Terrassa. El club seguirà organitzant cada mes opens de la competició d’àmbit català per a persones no federades “Ping pong per a tothom” (www.ppxtt.cat), ara posant a disposició un major nombre de taules. L’entitat també preveu al curt termini donar una resposta adequada a les demandes recurrents d’entitats i col·lectius de la ciutat, en especial per a les escoles i la gent gran; peticions les quals podran ser satisfetes gràcies al nou local i els efectius tècnics. Així mateix, vol organitzar en el seu nou emplaçament competicions, campus i sessions formatives de referència en el circuit federat.

Un dels equips que competirà aquesta temporada
Un dels equips que competirà aquesta temporada | CTT Els Amics Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa