MónTerrassa
El CTT Els Amics, reconegut com a centre formatiu i per a competicions oficials
  • CA
Les pistes del Bon Aire ja acullen els palistes
Les pistes del Bon Aire ja acullen els palistes | CTT Els Amics Terrassa

!--akiadsense-->

Tal com ja va avançar Món Terrassa ara fa uns dies, el CTT Els Amics de Terrassa reprèn els entrenaments de cara a la temporada 20/21. Gràcies a les noves instal·lacions al Pla del Bon Aire, el club ha estat reconegut com a centre de d’entrenament a partir de gener de 2021, una categoria que permet allotjar competicions oficials i ser centre formatiu de la federació Catalana de Tennis de Taula a banda dels ja coneguts Ping pong per tothom (PPxTT).

Abans però, ja hi ha diverses competicions programades. Durant aquest darrer trimestre de l’any, organitzaran competicions individuals en format de concentració de la Federació Catalana i Barcelonesa de Tennis de Taula. Malauradament, en compliment del protocol de Covid-19, aquestes competicions no poden comptar amb l’assistència de públic.

a) Competició d’Open Catalunya, per a categories absolutes i d’edats, que en les actuals condicions de pandèmia és la màxima competició catalana, disputant-se els dies 17, 18, 25 i 31 d’octubre

b) Competició de Promeses de la Província de Barcelona, per a categories d’edats federades, el 24 d’octubre, 14 i 18 de novembre i 19 de desembre

c) Ping pong per a tothom, per a persones no federades, el 12 d’octubre i l’1 de novembre.

Objectius dels equips

Quant a expectatives competitives d’enguany, el primer equip masculí tornarà a buscar ràpidament la permanència a Primera Nacional per no patir durant el darrer tram de la temporada i fer debutar jugadors del planter en el millor dels casos. Pel que fa al segon equip, finalment va aconseguir l’ascens de categoria i competirà a Segona Nacional, també amb l’objectiu d’assolir la permanència sense gaires ensurts.

Per la seva banda, el primer equip femení, format per una combinació de joves promeses i jugadores consolidades amb experiència, lluitarà per superar els resultats de l’any passat i acabar a la part capdavantera de Primera Nacional.

Finalment, el club tindrà representació en gairebé totes les categories territorials per introduir a poc a poc tots els jugadors del planter i de l’escola, així com en veterans, categoria en la que defensarà el títol de la màxima categoria obtingut la temporada passada. Si no hi ha imprevistos, es preveu que les competicions de lligues estatals i provincials comencin el gener de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa